Toysdaily 玩具日報

[改造交流] 12" Robocop 2014 重塗,加detail及重塑咀巴【多圖小心】

Hottoy 唔出,唯有用玩具加工...
先重塑咀巴,原本的可說是沒有的,然後再拔走右手,換上HT的握槍手(是那一款不記得了)
再加一些detail位,顏色加了一些金屬銀,比全黑感覺仔細一些!
DSC_1300.JPG DSC_1296.JPG DSC_1295.JPG DSC_1293.JPG DSC_1292.JPG DSC_1289.JPG DSC_1284.JPG DSC_1274.JPG DSC_1279.JPG DSC_1272.JPG DSC_1270.JPG DSC_1261.JPG DSC_1251.JPG DSC_1250.JPG DSC_1247.JPG DSC_1246.JPG
謝謝觀賞!
Looks great,
but shame about the movie.
神附其技,令到離譜:35:!!!個咀係咪重雕過?
超正超靚,玩具始終自己加工先有珍貴的感覺!
師兄你呢款改自咩品牌邊一款呢,謝謝
回復 3# Kinson007

補咗啲混合畢地重做!
回復 4# danny_chan
呢隻玩具就係衰在個咀. 要係攪一攪已經正好多