Toysdaily 玩具日報

[個人收藏] 後追舊物 VF HI-METAL (MOVIE EDITION)

玩Macross嘢要細比例, 又要有d detail, 又想玩變形. 我覺得可以選擇唔多. 呢款雖然比唔上YAMATO, 不過細比例YAMATO無出過, 所以無得比較. 佢一出嗰時以為係大project, 應該有齊VE-1呀VT-1呀吟....點知定價超高(無記錯當年個價同yamato差唔多 or 平d), 最後又係出d唔出d, 跟住成條line都摺咗.....唉..

有時覺得做Macross fans到幾好, 經常無新嘢, 所以就無物好買, 唔怕流血不止...

宜家改緊架VF-1J milia機, 希望遲d同大家分享 細比例M&M 夫妻機

謝謝觀賞...
nice collection.  support.  too bad it is not perfect transformation.
C兄講吓笑好!:45:
我自問都唔算買得多!:38:
只是買幾個喜歡的機型加起來都不知有冇十份一!:70:
已經要20K-30K:69:
support, very nice collection! :71:
正 ~~ 支持 Macross ~~
真係Macross fans嘅要買真係可以買到你窮呀 . . .
滲埋線超正:71:
其實我想呢個系列繼續出
可惜已經收左皮。。。
唔好話呢個系列啦, 之前出過vf-100's系列, 我都好想佢出得晒, 原本係想靠呢個系列儲vf機, 回知咁快玩完.....