Toysdaily 玩具日報

樓主: humanspider

[玩具報告] 大愛 [再生] metalbuild 00Raiser 報告!!!! [●新增黑底大圖P.3]

師兄收貨有開盒check ?
頑仔未 call 我.... :56:
我真係幾失望,我果隻⋯我都吾想講,QC根本一啲改善都無!

我寧願要右右劍!
takeshi 發表於 28-8-2013 12:50 AM

我今日攞 , 如大大所言 ,  對主体無大影響的情況下, 缺件 / 錯件 都好過主休 QC 唔掂{:1_229:}
師兄收貨有開盒check ?
j-man 發表於 28-8-2013 10:33 AM

有呀, 不過睇完個頭同腰冇事就收貨左....
有呀, 不過睇完個頭同腰冇事就收貨左....
humanspider 發表於 28-8-2013 11:07 AM

頭 同 腰點睇呀?  有問題會明顯斜左?
我今日攞 , 如大大所言 ,  對主体無大影響的情況下, 缺件 / 錯件 都好過主休 QC 唔掂
chal 發表於 28-8-2013 10:53 AM

yes!缺件、錯件都仲有得搞/換....主体sad左點換?:53:

D sad位又係以前MB通常出事果幾個位,又係同樣錯誤,都無改善過!
樓主真係對00好有愛呢..............睇黎隻00真係好正呀, 係可惜中sad~:42:
樓主真係對00好有愛呢..............睇黎隻00真係好正呀, 係可惜中sad~
ray文 發表於 28-8-2013 11:21 AM

三年前唔捨得買後悔,出返緊係緊更有愛啦 {:1_208:}
三年前唔捨得買後悔,出返緊係緊更有愛啦
humanspider 發表於 28-8-2013 12:33 PM

咁又係呢............好在我冇追飛機咋.............{:1_228:}
頑仔未 call 我....
fktuen 發表於 28-8-2013 10:45 AM

佢都無call / sms我,尋日見佢fb update 返左

我自己上去拎埋了
佢都無call / sms我,尋日見佢fb update 返左

我自己上去拎埋了
Gainax 發表於 28-8-2013 12:47 PM

thanks~~ : )
咁又係呢............好在我冇追飛機咋.............
ray文 發表於 28-8-2013 12:40 PM

追飛機不值, 太貴了:unhappy:

追飛機不值, 太貴了
高機動型黑百合 發表於 28-8-2013 01:20 PM

所以話宜家入多隻仲抵囉............{:1_203:}
原來今次呢隻翻出係魂shop?? 頭先見到有間返左﹐未setup, 問幾錢,18魚找5草, 但問佢呢隻魂shop係唔係粉紅個隻﹐佢話唔係, 都係normal 藍白色, 甘想問下呢隻魂有咩唔同, 唔該哂
所以話宜家入多隻仲抵囉............
ray文 發表於 28-8-2013 02:28 PM

飛機xahoo都不平:ice: