Toysdaily 玩具日報

[新品消息] 11月1日- 11月3日 TAMASHII NATION 2013 - 超合金 會場限定商品(新官圖 P.16,19,22)

講開出OMEGA呢,尋日睇左OMEGA 第78集,開始左終篇「OMEGA醒覺篇」,OP發現:帕拉斯有件似雅典娜聖衣的物體,肛牙固然有新甲(freedom gundam?),但連黃金星矢都除頸巾換新甲,隆峰又唔知點解多條鞭,昴亦理所當然係最後大佬,四天王的甲明顯又係想出玩具,一反第一季時緊身聖衣風格,舊五小強救亡(最欣慰係一輝聖衣冇改到,仲係最終青銅...),明顯想我輩舊星矢迷入局⋯⋯

老實講,最新的人馬同天秤確實有些少岩胃口,且看最後發展如何
PS:冰河同舜仲著青銅極不合理而且新版異常核突,上季水瓶領便當了就穿水瓶罷,至於舜⋯⋯送便當給不動罷,你才是車田欽點的下任處女座:67:
回復 750# denniskwong

金牛出得魂展,不會拖太耐,我估應該4月;另外EX冰河一日未公佈,水瓶應該仲要留係雪櫃等,應該8月或者10月
回復  denniskwong

金牛出得魂展,不會拖太耐,我估應該4月;另外EX冰河一日未公佈,水瓶應該仲要 ...
adidas 發表於 5-11-2013 01:35 PM

希望水瓶5月前啦.....................愈快愈好
希望水瓶5月前啦.....................愈快愈好
denniskwong 發表於 5-11-2013 01:48 PM

正常水瓶應該擺尾...
金牛後到冰河,最後水瓶...
分享下,我知舊一輩對OMEGA冇好感,包括我,但舊五子的確點中我要害,OMEGA可以商品化的有好多,你買不買是一件事,恐怕笨大會不斷出....

試作已出:

回復 755# adidas

我本身不討厭OMEGA

BANDAI要不要出OMEGA的聖衣神話由市場來決定,
賣不好就會跟LC線一樣直接斷線

以往聖衣神話在日本都是剛開放就會在半小時內被預訂光
可是到現在光牙和伊甸還是訂的到:(
正常水瓶應該擺尾...
金牛後到冰河,最後水瓶...
小堅 發表於 5-11-2013 01:53 PM

睇黎都係, 冰河公布左之後, 就差不多係水瓶
bandai會唔會最後2金先玩野唔出住...
denniskwong 發表於 5-11-2013 12:31 PM

一d都唔出奇.............之前都試過插幾隻先出黃金...........:36:
頭先放工去拎,忍唔住係麥當勞即刻開黎玩咗一陣。

睇黎都係, 冰河公布左之後, 就差不多係水瓶
denniskwong 發表於 5-11-2013 05:22 PM

希望下年完左十二金先...
唔想畀D冥黃金搞到埋唔到尾...