Toysdaily 玩具日報

查看: 259205|回復: 759

[新品消息] 11月1日- 11月3日 TAMASHII NATION 2013 - 超合金 會場限定商品(新官圖 P.16,19,22)

http://tamashii.jp/special/tamashii_nation/index.html
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

限定品:

1) 超合金米奇 Fantastic color 価格:15,000円(税込)

2) SR合金 魔神Z 超合金Z Color Ver. 価格:5,000円(税込)

3) 聖衣神話 EX 獅子座 OCE 価格:6,500円(税込)

黃金EX又OCE...... :(
咁依家買唔買番齊啲黃金好???
OCE......
我真係唔同你玩啦苯大.痴拿線:70:
玩原色版咪幾好囉,唔駛攞d正常角色限定
Thx news, can't escape for this Aiolia :)
死喇..........中好多...........:70:
好野...無野中{:1_208:}:$
限定野就冇興趣喇.....不過主題係關於"超合金"就幾期待有新消息發佈
:36:等ray 文入手看下算,留錢ps4
隻萬能俠有咩分別?
隻萬能俠有咩分別?
mokfung1985 發表於 22-8-2013 12:32 PM

我都想問。。。。。。。
OCE......
我真係唔同你玩啦苯大.痴拿線
卡妙 發表於 22-8-2013 12:15 PM

Oce 五子+12官同雙子加隆,真係辛苦想儲齊既玩家,我自己ex都夠曬,唔同色再入多十幾隻真係無能為力亦無需要。。。。
好彩無野中.. 幾驚佢會出Metal Build Exia Trans-Am version
好嘢!! {:1_208:} 可以抖下......... :71:
獅子呀:49:

死笨大