Toysdaily 玩具日報

[新品消息] 11月1日- 11月3日 TAMASHII NATION 2013 - 超合金 會場限定商品(新官圖 P.16,19,22)

又出新玩法
好采一向唔玩黃金
又來這套!真係俾佢玩死!
SR又鐵甲萬能俠......
係舊BODY定魔神Z BODY?
不過都係好無新鮮感:cool:
未有高達系,拉打,海賊王貨品資料?咁應該陸續有來,好似舊年咁,最尾先見油淋淋 freedom
頭像被屏蔽
萬能俠停一停呀!唔該
好悶呀{:2_298:}
真系估B社佢唔到.不過今次系有D奇招“白”出:38:... 玩埋曬原色 EX獅子, 雖然有唔少玩家中意buy 原色, 但係要人俾錢都應該出個第個角色啦, 艾奧裡頭髮已經系金色, 原色未靜系又再金色雖然會淺色少少(好似處女胸像OCE咁)......同埋各位師兄有冇發現B社出D限定或會場版系唔會重複同一樣產品,好似最近只PS3game系出新生天馬座青銅聖衣OCE, E只系以前所以限定都未出過, 今次只獅子OCE又系, 系舊神話或胸像都冇出過..以上純屬個人分析, 如有錯漏請更正:77:
:71:EX saint never end, OCE 12 more
............

魂會場限定 | 聖衣神話EX -- 獅子座原作色版

又入深坑了:63:
回復 2# 神話魔人

俾人捷足先登先FORWARD咗台灣網啲星矢資料喎:63:
會場限定SRC甘奇怪!個樣似係真魔神Z,但又跟對舊魔神Z翼{:1_215:}
你孖入小心................
ray文 發表於 22-8-2013 05:01 PM

你夠全入啦:56:
死喇..........中好多...........
ray文 發表於 22-8-2013 12:16 PM

文兄全入手啦:^
師兄, 可以分享上次的故事來聽聽嗎?   THX!
mythsgod 發表於 22-8-2013 07:39 PM

上年既事...
當年某鋪開訂八魚半...
第一二日已經勁多人訂...
唔知係收得太多定係開錯價啦...

到排隊既第一日,有好多傳言...
又話有人打尖,又話日本幫手排隊個班座地起價...
到第一日完左之後發覺唔係幾夠貨...
所以就係FB到話點死都死D貨返黎...
到最後每一派到一隻,呢個幾好,唔駛等D訂幾隻既人拎晒,人人有得玩...
所以佢未話以後唔再收有關會場限定既訂...
(唔記得佢淨係講EX定係全部既聖鬥士)