Toysdaily 玩具日報

[新品消息] 11月1日- 11月3日 TAMASHII NATION 2013 - 超合金 會場限定商品(新官圖 P.16,19,22)

聽晚凌晨4點坐始電去排隊...目標只有trans am EXIA一個....

祝我好運
GN00508771 發表於 30-10-2013 09:47 PM

no need to go so early if you only buy 1 box. around 6 is ok.
點解網站咩唔係話抽選?
31號了…………………………………………
應該好快有新野睇.................:he:
應該好快有新野睇.................
ray文 發表於 31-10-2013 09:36 AM

港真 都系吾系好期待。。因为重量级的消息都已经知道 加下只有EXIA三红能让我有所期待。。。35 78.。吾打算买。。MB ARX8都吾知乜样 不过感觉吾会好突出 希望到时可以比我个非卖不可的感觉吧
港真 都系吾系好期待。。因为重量级的消息都已经知道 加下只有EXIA三红 ...
棋仔 發表於 31-10-2013 09:39 AM

都係既, 要知的大部份都知.............反而想知神話仲有咩新line0者..........除了ex冥衣之外......:43:
shf, 神話都淡出好耐,剩係玩合金高達為主
希望有MB GFFMC 新品消息
都係既, 要知的大部份都知.............反而想知神話仲有咩新line0者..........除了ex冥衣之外......:4 ...
ray文 發表於 31-10-2013 09:46 AM

不知道GFFMC会吾会公布其他产品刺激下眼球 不过估计都冇噶啦- - 系晒只78度 只78个头真系麻麻地。。我冇玩神话所以神话个part我觉得出乜都吾关我事~~加下最神秘就系只VF-30 DX合金 希望会有真身啦
不知道GFFMC会吾会公布其他产品刺激下眼球 不过估计都冇噶啦- - 系晒只 ...
棋仔 發表於 31-10-2013 09:56 AM

好快自有分曉...................:43:
都係既, 要知的大部份都知.............反而想知神話仲有咩新line0者..........除了ex冥衣之外......:4 ...
ray文 發表於 31-10-2013 09:46 AM

omega  ...............
omega  ...............
yugi 發表於 31-10-2013 10:22 AM

唔好喇掛..................:(
唔好喇掛..................
ray文 發表於 31-10-2013 11:00 AM

驚之新作發表

セイントクロスマイス ペガサス光牙・オリオンエデンといった『Ω』アイテムも展示。さらに、驚きの新作も発表予定!?!?
驚之新作發表

セイントクロスマイス ...
yugi 發表於 31-10-2013 11:07 AM

不過有聽過omega有好多新野發表...........:o
我只希望有新合金魂機械人公佈。。。。。。其他無乜嘢毒到我。

(話時話,爲什麽不出老餅高達合金,如Z、ZZ、自護號等,出的話,我肯定會買啊!!)
我只希望有新合金魂機械人公佈。。。。。。其他無乜嘢毒到我。

(話時話,爲什麽不出老 ...
gazza1211 發表於 31-10-2013 12:04 PM

其實真係有機會響gffmc出z gundam, 用番z plus個骨架,完全符合b記物盡其用法則。