Toysdaily 玩具日報

[新品消息] 11月1日- 11月3日 TAMASHII NATION 2013 - 超合金 會場限定商品(新官圖 P.16,19,22)

神话电阻我要yuna、双子姐姐(妹妹?)、孔雀miss。。。。。。。
Seiya de Sagitario - Omega
stonekeung01 發表於 31-10-2013 02:33 PM

呢隻人馬星矢同現時動畫入面差好遠喎{:1_206:} 會唔會又係新生黃金聖衣,遲d出場??好似紫龍著上天秤聖衣後,件聖衣個造型同玄武著個陣有出入:45: 我都係鍾意圍巾布質人馬座聖衣多d:42:
this might be the only Omega I will buy... but.. WHERE IS THE SCARF??!!!
出LC好過啦,我吾相信LC會衰過奧米加囉!!!!
回復  GN00508771

真係咁早要排隊?我二號先到會唔會咩都冇得買?

CHING聽日排到買到野可以報下 ...
tonylee12003 發表於 31-10-2013 02:26 AM

始終上年有 排神話排打交既情況
今年又係我第一次去 早d好.........

買完回家後會第一時間報告
真係出omega..................omg.........
ray文 發表於 31-10-2013 02:47 PM

Bandai真係好叻,知道原祖星矢不能rebbott 得大密,所以不停出新作品
Bandai真係好叻,知道原祖星矢不能rebbott 得大密,所以不停出新作品
mushroom 發表於 1-11-2013 12:48 PM

佢真係咩都夠膽出, 超合金都出埋格納庫台座先勁...........:71:
佢真係咩都夠膽出, 超合金都出埋格納庫台座先勁...........
ray文 發表於 1-11-2013 03:43 PM

你會入嗎?
你會入嗎?
mushroom 發表於 1-11-2013 03:45 PM

唔喇............機械人都冇位擺, 仲點入..........:80:
要一d地方大, 或者好有足夠空間display先靚.............
唔喇............機械人都冇位擺, 仲點入..........
要一d地方大, 或者好有足夠空間display先靚.. ...
ray文 發表於 1-11-2013 03:46 PM

我都係。

我唔知其他機體, 六神就沒有格納庫。

除非可發聲。
TransAm Exia 有望有魂限。。

http://tamashii.jp/importance/74/?dmode=tpc

魂ネイション2013開催記念商品 METAL BUILD ガンダムエクシア トランザムVer. を抽選販売から受注生産販売に変更いたします。
※他の販売商品については変更ございません。

詳細はイベント終了後、魂ウェブにてご確認ください。

又是一次跌破眼鏡的公布
我都係。

我唔知其他機體, 六神就沒有格納庫。

除非可發聲。
mushroom 發表於 1-11-2013 06:08 PM

真係好有愛及有地方先會考慮~:(
真係好有愛及有地方先會考慮~
ray文 發表於 3-11-2013 01:55 PM

其實個款唔吸引, 除非有其他特別功能