Toysdaily 玩具日報

[新品消息] 11月1日- 11月3日 TAMASHII NATION 2013 - 超合金 會場限定商品(新官圖 P.16,19,22)

入啦, 入啦...............
ray文 發表於 21-10-2013 06:00 PM

有魂SHOP..會入既..RAY兄...放心~!!!
    幾時你又入下我喜愛既M記....三笠我都會入....烙印格斯...又或者下個月SABER都好正架....
    幾時你又入下我喜愛既M記....三笠我都會入....烙印格斯 ...
Usteakum 發表於 22-10-2013 09:57 AM

我都好期待下個月隻saber:shy:Usteakum兄有冇訂埋隻暗黑版呢:D
回復  ray文

你魔性太深喇!
SimonC 發表於 21-10-2013 06:07 PM

你唔係……………{:1_214:}
回復  SimonC
倆位文兄,唔好鬥喇,我最窮至真
AK30 發表於 21-10-2013 03:43 PM

又扮野…………{:1_224:}
    幾時你又入下我喜愛既M記....三笠我都會入....烙印格斯 ...
Usteakum 發表於 22-10-2013 09:57 AM

我唔敢玩12吋呀…………{:1_224:}
回復 648# ray文

我毒性太深{:1_206:}
我唔敢玩12吋呀…………
ray文 發表於 22-10-2013 11:11 AM

所以齋display定連盒擺?:x
我都好期待下個月隻saberUsteakum兄有冇訂埋隻暗黑版呢
FRAK 發表於 22-10-2013 10:17 AM

有呀~!我算是M記的支持者...雖然入得不多
我唔敢玩12吋呀…………
ray文 發表於 22-10-2013 11:11 AM

:75: 來吧~!!!!!!!!!!!!!

不喜歡HOTTOYS或MEDICOM

仲有笨大既12PM, TIGER我有入, BUNNY都訂左啊, 你可以一試
回復  ray文

我毒性太深
SimonC 發表於 22-10-2013 11:48 AM

唔洗唔認............:he:
所以齋display定連盒擺?
yugi 發表於 22-10-2013 11:50 AM

最弊連display都冇位呢................:80:
來吧~!!!!!!!!!!!!!

不喜歡HOTTOYS或MEDICOM

仲有笨大既12PM, TIGER我有入, BUNNY都訂左啊, ...
Usteakum 發表於 22-10-2013 12:19 PM

唔洗毒我喇.............開咁多line想死人咩.........:59:
皆様、こんにちは!

今日は魂ネイション2013 開催記念商品の一つ、
「超合金 超合体キングロボ ミッキー&フレンズ∼ファンタジックカラー∼」をご紹介をします。

まずは、パッケージ保護用のダンボールカバーとパッケージ

以上、 超合金 超合体キングロボ ミッキー&フレンズ ∼ファンタジックカラー∼ のご紹介でした。

次回の開催記念商品のサンプルレビューもお楽しみに

http://nation.tamashii.jp/
最弊連display都冇位呢................
ray文 發表於 22-10-2013 03:43 PM

即係連盒擺:36:
唔洗毒我喇.............開咁多line想死人咩.........
ray文 發表於 22-10-2013 03:44 PM

你講緊我咋嘛..:ice: