Toysdaily 玩具日報

[新品消息] 11月1日- 11月3日 TAMASHII NATION 2013 - 超合金 會場限定商品(新官圖 P.16,19,22)

回復 585# kevin629
EXIA係抽選販售
#581樓 STONE兄貼張圖有寫↓
剩日本有定海外都有先
頭像被屏蔽
果然有日本抽選,以往做法香港魂shop都應該有,係估唔到獅子直頭唔駛抽選
頭像被屏蔽
good job {:1_228:}

akiba showroom
獅子座的受注果然是萬代百年來的好決定.卡諾的事件果然有反映到..
不過台灣愛掃貨的人情形還是沒降.便宜的獅子座原作不再是高價.
肯定一堆人當初訂到NT4000以上的都可能要哭了!.現在只看量
會不會很多了!獅子座原作.最後就是魂商店販售..
還有10隻原作色.加油萬代.在賺一輪吧!.放心絕對一堆人跟進丟錢..
獅子座的受注果然是萬代百年來的好決定.卡諾的事件果然有反映到..
不過台灣愛掃貨的人情形還是沒降.便宜的 ...
gins6828 發表於 19-10-2013 07:33 PM

Oce獅子人人有得落order,貨量點會少,呢度都大把轉賣廚啦,佢地訂多幾隻,賣多幾隻,轉頭又扮可憐,話人地炒貴哂,唔會幫襯人地喎。講一套做一套,好威威架佢地:34:
Oce獅子人人有得落order,貨量點會少,呢度都大把轉賣廚啦,佢地訂多幾隻,賣多幾隻,轉頭又扮可憐,話人地炒貴 ...
kelvin369 發表於 19-10-2013 08:11 PM

突破盲點 !
呢度其實大_把呢 D 人啦
成日話入硬入硬
好正好正
我心諗 : HEHEHEHHEHE
隻野一開訂都成千
真係買小隻好過助長炒家風氣
依家真係開心笑
頭像被屏蔽
OCE 獅子座 受注生產販賣 的消息暫時仍未廣傳 , 所以仍有店舖高價開訂等受害者增加
mythsgod 發表於 19-10-2013 10:14 PM

店鋪望都望少d人知,等多d人訂xd
真係黑
Love the MB EXIA Trans-AM box art.