Toysdaily 玩具日報

[新品消息] 11月1日- 11月3日 TAMASHII NATION 2013 - 超合金 會場限定商品(新官圖 P.16,19,22)

睇完佢個價真係進取到呢...{:1_206:}
笨大應該已放棄了超合金魂................
剛發表既METAL BUILD我可以PASS了..真正的PASS,,嘻嘻

剛剛同另一師兄提到....我開始玩具之路差不多就 ...
Usteakum 發表於 16-10-2013 11:02 AM

Same here. FIGMA 同SHF 都已經停埋 X2 :42:
剛發表既METAL BUILD我可以PASS了..真正的PASS,,嘻嘻

Usteakum 發表於 16-10-2013 11:02 AM

下隻新mb我都可以pass呢...............{:1_208:}
usteakum兄d收藏幾時可以比我開下眼界呀..........{:1_197:}
嘩...千3都訂???

我服了!!!
Usteakum 發表於 16-10-2013 11:03 AM

冇計, 神話死士嘛............如果港魂開都或會再入.....{:1_197:}

我最慘係買親既line都貴到嘔。TF,MB,MACROSS......:70:相比之下神話算小野啦。
下隻新mb我都可以pass呢...............
usteakum兄d收藏幾時可以比我開下眼界呀..........{ ...
ray文 發表於 16-10-2013 12:28 PM

RAY兄這個問題, 我自己都想知....因為根本我自己有一半既玩具無放出黎

之前訂左料做層板, 我依家擔心唔夠放TF MP 同MACROSS, 佢地愈出愈多...

同埋老虎已下令清貨, 老實,,,擔心佢唔比我裝層板...到時我就好大獲喇...

最近都係影左EVA咋..已放入DISPLAY 獨立櫃
http://toysdaily.com/discuz/view ... 3869&highlight=
Same here. FIGMA 同SHF 都已經停埋 X2
squll 發表於 16-10-2013 12:23 PM

比較上無咁愛既自然會退下.....
冇計, 神話死士嘛............如果港魂開都或會再入.....
ray文 發表於 16-10-2013 12:29 PM

唉......我希望我唔駛再受呢D價就好了......RAY兄別見怪....如果該玩具出左之後自己先去買要高追, 能力所及又有愛...我覺得OK...但未出之物, 就咁樣, 我覺得過份左
我最慘係買親既line都貴到嘔。TF,MB,MACROSS......相比之下神話算小野啦。
mudwk 發表於 16-10-2013 12:43 PM

仲有GFF..好彩我唔玩拉打同EX (只入EX 5子)
1/6 一隻EVA都16魚
仲有HOTTOYS DIECAST呢.下下都18魚

死未
RAY兄這個問題, 我自己都想知....因為根本我自己有一半既玩具無放出黎

之前訂左料做層板, 我依家擔心 ...
Usteakum 發表於 16-10-2013 12:51 PM

雖然我冇咩位, 都可以幫你收留部份架............:57:
唉......我希望我唔駛再受呢D價就好了......RAY兄別見怪....如果該玩具出左之後自己先去買要高追 ...
Usteakum 發表於 16-10-2013 12:56 PM

點會呢usteakum兄, 始終會場野冇法預計, 況且就連日本都........總好過自己飛過去排隊買呢......認為合理就ok.......:78:
雖然我冇咩位, 都可以幫你收留部份架............
ray文 發表於 16-10-2013 01:04 PM

好多人都咁講.....
RAY兄....你排到得好後下....嘻嘻{:1_203:}
點會呢usteakum兄, 始終會場野冇法預計, 況且就連日本都........總好過自己飛過去排隊買呢......認為合 ...
ray文 發表於 16-10-2013 01:09 PM

這真的看你有多少能耐喇..RAY兄既實力有誰不知.....你明我意思啦:58:
好多人都咁講.....
RAY兄....你排到得好後下....嘻嘻
Usteakum 發表於 16-10-2013 01:11 PM

唔好咁啦, 比我排前d啦.............:he: