Toysdaily 玩具日報

[新品消息] 11月1日- 11月3日 TAMASHII NATION 2013 - 超合金 會場限定商品(新官圖 P.16,19,22)

只EX 獅子OCE 6500yen, 間間日網都開到萬七yen, 個價仲癲過上年卡隆 (萬四yen)
睇黎EX要齊人真系有D難 ...
wingsiu 發表於 15-10-2013 03:11 AM

wingo兄有的是財力................:71:
wingo兄有的是財力................
ray文 發表於 15-10-2013 10:36 AM

RAY兄你無入3紅咩???
wingo兄有的是財力................
ray文 發表於 15-10-2013 10:36 AM

Ray文兄你既財力都唔弱wo:58:
RAY兄你無入3紅咩???
Usteakum 發表於 15-10-2013 11:46 AM

咩3紅呀usteakum兄............:(
Ray文兄你既財力都唔弱wo
FRAK 發表於 15-10-2013 11:50 AM

我唔得啦...............好弱雞咋.......呢個月d貨都唔知夠唔夠錢贖...........下個月會場仲更加不敢想像...........{:1_206:}
咩3紅呀usteakum兄............
ray文 發表於 15-10-2013 11:50 AM

講錯....我指Metal Build - Gundam Exia【Trans.AM Ver】
講錯....我指Metal Build - Gundam Exia【Trans.AM Ver】
Usteakum 發表於 15-10-2013 12:28 PM

託朋友幫手, 希望入到啦.................你訂左未呀............{:1_220:}
託朋友幫手, 希望入到啦.................你訂左未呀............
ray文 發表於 15-10-2013 12:35 PM

本來想係信X3樓入, 但估唔到只訂一天, 自己無時間去...所以.....未入....期待香港魂SHOP
本來想係信X3樓入, 但估唔到只訂一天, 自己無時間去...所以.....未入....期待香港魂SHOP
Usteakum 發表於 15-10-2013 12:50 PM

可惜呢............大家都寄望港魂呀...............:handshake:
可惜呢............大家都寄望港魂呀...............
ray文 發表於 15-10-2013 02:19 PM

我在现x.訂咗一隻,希望唔會冇貨派啦:79:如港魂開,都會篤反隻:he:::he:
真係值唔值, 睇各位朋友, 有愛, 幾貴都值既
無愛既話...真係7算都唔值...
Usteakum 發表於 15-10-2013 10:16 AM

第一隻oce ex都咁貴,真係留比有財力既大大,小弟完全覺得唔值,不過總有人點都會落足嘴頭xd
第一隻oce ex都咁貴,真係留比有財力既大大,小弟完全覺得唔值,不過總有人點都會落足嘴頭xd
kevin629 發表於 15-10-2013 03:41 PM

入GUNDAM夠了~{:1_197:}
可惜呢............大家都寄望港魂呀...............
ray文 發表於 15-10-2013 02:19 PM

我覺得有行版的.......

不過一諗起..仲有00Q 同埋00Q TRANS....真係好頭痛....因為無位放...
入GUNDAM夠了~
Usteakum 發表於 15-10-2013 03:43 PM

我入mb夠了,依個年尾好多野出,一地血
我在现x.訂咗一隻,希望唔會冇貨派啦如港魂開,都會篤反隻:
FRAK 發表於 15-10-2013 03:13 PM

ins訂..............:@
你個炒家.............:36: