Toysdaily 玩具日報

[新品消息] 11月1日- 11月3日 TAMASHII NATION 2013 - 超合金 會場限定商品(新官圖 P.16,19,22)

回復 732# 百鬼咁夜行

受注生產基本上就已經
確定是魂商店無誤了
回復  百鬼咁夜行

受注生產基本上就已經
確定是魂商店無誤了
til520102 發表於 2013/11/3 11:14 PM

Good news!! Thanks
其實個款唔吸引, 除非有其他特別功能
mushroom 發表於 3-11-2013 10:55 PM

就係囉................又要搵地方display............:80:
下年神話只等水平金牛三巨頭就夠~~~~~~~~~
下年神話只等水平金牛三巨頭就夠~~~~~~~~~
denniskwong 發表於 4-11-2013 02:48 PM

希望呢幾隻野下年出到啦.............唔知要等幾耐..........:o
希望呢幾隻野下年出到啦.............唔知要等幾耐..........
ray文 發表於 4-11-2013 03:42 PM

希望金牛最快2月有, 冇記錯上年沙加之後, 都要等到下年既2月先出雙魚
希望金牛最快2月有, 冇記錯上年沙加之後, 都要等到下年既2月先出雙魚
denniskwong 發表於 4-11-2013 04:17 PM

同一個月, 應該唔會有兩件EX
希望呢幾隻野下年出到啦.............唔知要等幾耐..........
ray文 發表於 4-11-2013 03:42 PM

應該下年可以, 因為勁推OMEGA 同 CG, 即係EX唔會太多新品
頭像被屏蔽
我怕 BANDAI 會不斷加插 EX 冥衣 (共6件) / 3巨頭 / 睡神死神 然後才把 金牛/水瓶 出完  (相信不會 ...
mythsgod 發表於 4-11-2013 07:29 PM

保守估計, 只出當年的第一素體……

若果唔係, 先出海鬥真係唔出奇。 天琴座都有機。

你睇雅典娜幾多年至出神話?
頭像被屏蔽
我怕 BANDAI 會不斷加插 EX 冥衣 (共6件) / 3巨頭 / 睡神死神 然後才把 金牛/水瓶 出完  (相信不會 ...
mythsgod 發表於 4-11-2013 07:29 PM

睡神,死神...應該冇甘快既......七將軍跑出真係唔奇.....再唔係神鬥士:DD
denniskwong 發表於 4-11-2013 04:17 PM

2月可能未必喇, 又神一輝OCE, 又伊甸, 又冥雙子...............:(
應該下年可以, 因為勁推OMEGA 同 CG, 即係EX唔會太多新品
mushroom 發表於 4-11-2013 07:16 PM

希望係啦......................:o
2月可能未必喇, 又神一輝OCE, 又伊甸, 又冥雙子...............
ray文 發表於 4-11-2013 10:32 PM

bandai會唔會最後2金先玩野唔出住...