Toysdaily 玩具日報

查看: 8755|回復: 21

[ENTERBAY] ENTERBAY T2值得入手嗎?

ENTERBAY T2 2千幾大洋,值得入手嗎?
視乎你心中同銀包入面把尺,同你對T2有冇情意結,我就ver.1&2都有,ver1拎起火神炮好震撼,ver2簡直係1:4細膩塗裝典範,唯一由於ver2係仿皮所以必須display出嚟唔係件褸會溶會甩色
如果鐘情4/1就入EB..鐘情6/1就入HTdx13戰損阿諾…:58:
我自己係阿諾fans, 我就一隻HT的阿諾都無(eg predator Dutch, T-800etc), 反而入o左EB隻1/4 T-800 ver1 (ver2無入因為之前問過無貨, 等等下又懶得check仲有無) 我只用來display, 放在廳中都幾有氣勢哈哈~ (起碼老婆都覺得型~)

1�4戰損係EB頭雕歷來最好,小弟認為,可能唯一一次赢Ht最大距離既一次,如無意外,小弟唔係t2迷都入咗隻戰損諾你就知好野啦,呢隻堅正,無得輸
各位師兄~~謝謝你們的解答{:2_310:}
我專程係外國番嚟買
多謝各位意見,我決定入手了~~~{:2_311:}{:2_311:}
多謝各位意見,我決定入手了~~~
toytoyball 發表於 2-8-2013 02:09 PM

又一次證明 TD 係毒害人既地方. :he:
戰損 T2 絕對係 value for money 之選!必買品之一!
ENTERBAY 其他野,我都會勸你唔好入!
但呢隻T800 BD,係T2 FANS一定要入!
但要有心理準備,擺得耐,甩色,生銹,關節變鬆等情況會慢慢出現…
自己like就入law~
当然要行量自己有無銭、呢隻T800 BD係好野!
其実EB其他又5係甘差。都係個句、自己like就入!
{:1_229:}回復 12# ayelvin

已決定,謝謝師兄意見~~~{:1_235:}
回復 13# toytoyball

決定去買?一定5会後悔∼:74:
回復 14# ayelvin

是呀`~~{:1_223:}{:1_223:}{:1_223:},真係好震撼~~~