Toysdaily 玩具日報

查看: 8337|回復: 13

[新品消息] IRON MAN 3 及 New Marvel Universe Super Hero Team

見到佢地,我真係很感動(直情感動到喊左出來).......我可以留返D大洋買其他玩具了:43:

不過,以上是否堅料,仍是未知之數..........,始終電影上映才見真章
但如果3.75真係出成咁..........
留返D錢買甚麼?:36: 看來以下這些MU是不錯的選擇.......

(資料源自:http://marvelousnews.com/index.php?itemid=15656
http://marvelousnews.com/index.php?catid=252&itemid=15651)
如果真係冇高可動嘅話, 小弟真係轉戰ht算...:49:
希望6吋唔好令我失望, keep住有mark 6嘅水準已經非常幸運!!
真係慘,搞到玩家被迫降低對玩具的要求><當然可選擇唔玩
D&#22270;,係米死左。
D 3.75定6吋Im好似殘廢咁
唔好玩我啦
D&#22270;,係米死左。
無明: 發表於 16-1-2013 01:48 AM

多謝提醒,已修好
怎麼我會覺得rouge看起來像梅艷芳:time:

btw 上面兩隻發光傢伙應該是另外的系列吧~?
上面的iron man 應該係12吋大版玩具
但尚未曝光3.75 iron man3,個人認為不太樂觀:42:
D圖係12",不過今次3.75一樣係得5個關節:no:
.......................... :(
多謝ching報料,
原來這些係12寸。。。
但12寸都攪成咁。。。。。
回復 11# 大ken

唔洗驚,次次電影版都有哩d十個關節都無的大公仔;孩佬為&#21655;迎合不過年齡層的口味:DD不過3.75就失望居多…或者又只出一隻高可動><
睇見孩記Ironman3 玩具,真係覺得佢有自尋死路的想法
其實佢avengers隻mark7已經倒退緊
同iron man 2 既mark3等等
我講緊3.75