Toysdaily 玩具日報

ENTERBAY排隊情況查詢

回復 110# sai_hiu

買黑23是預早登記或vip 先有,其他任何人都可以買
我幾想知之前有位師兄話去咗消委會備case話冇得VIP優先訂白23佢買咗未,佢話買唔到會告Q死EB架播
買現貨洗唔洗籌?
sai_hiu 發表於 28-7-2013 11:57 AM

我尋日排到咁上下就截龍拎籌再移去排隊區排,

好慢都等左幾耐下,但員工態度好就係真事
希望幫到未攞的大大..尋晚我八點九攞黒23,等左五分鐘攪掂!但中左SAD貨!又要換,慘!:ice:
舊一號幾時有現貨:D:D:D
回復 114# 宇宙之王者

雖然我攞左冇問題,不過中左咩sad , 師兄講黎分享下,
門市有冇得買白MJ?  隔離post 話入場都要排4粒鐘, 有d 驚。。。
3粒鐘now:跟據現場police 宣告
我幾想知之前有位師兄話去咗消委會備case話冇得VIP優先訂白23佢買咗未,佢話買唔到會告Q死EB架 ...
chungyuihing 發表於 28-7-2013 01:08 PM

買左,仲買左兩隻tim,知你一直同eb有關係。每次都會幫eb講說話,你係咪覺得佢之後入會聲明無問題?

果兩隻我幫朋友買。 結果真係無優先訂。不過如果我唔係第一日就入場,我唔知佢仲有冇貨。
回復 119# DiceK

冇留意佢後來嘅聲明,我三年前就以三百蚊入會費入會的,所以冇留意有冇問題

我只係覺得EB今次表現現貨足夠應市,所以唔駛閣下預訂白23,當然佢地可以講明啲唔駛你咁擔心買唔到
回復  DiceK

冇留意佢後來嘅聲明,我三年前就以三百蚊入會費入會的,所以冇留意有冇問題

我只 ...
chungyuihing 發表於 28-7-2013 06:18 PM

其他人已經講今日要排長龍先買到。個聲明咪就係可以優先預留今年內mj標準版同限定版囉
想請教各位師兄,明天我6時放工,想去動漫節EB買籃球板

1,晚上入場會多人排隊嗎?
2,價錢是多少?
3,買整套籃板 會否包埋籃球?

真心一問,謝
回復 122# Luffy1022
籃球板 $1380 ($1310 for VIP) 唔包籃球, 其實如果只係買籃球板不如等1/8去門市買啦, 唔洗排餐死
想問句,我本身係vip訂左黑23,如果我姐夫都想做member, 我可否聽日去EB買多2件幫佢做member?
[quote]回復  宇宙之王者

雖然我攞左冇問題,不過中左咩sad , 師兄講黎分享下,
小志強 發表於 28-7-2013 03:46 PM [

右腳小腿有裂紋,好似個倒 " Y" 咁形狀,唔係花,係裂!