Toysdaily 玩具日報

ENTERBAY排隊情況查詢

我7點幾開始排, 8點幾買完, 大約一個小時啦...都ok

提外話, 本來目的係黑jordan (我有籌), 白jordan都係 ...
crazysmiles 發表於 27-7-2013 01:41 AM

尋日我都係諗住一隻黑算,結果現場氣紛同display setting 下,忍唔住買埋白23.:)
回復 60# oscartsoi

其實都唔知D人諗嘜....賺四百放到成個網都係...如果賺多D都話....我都同意,如果貴少少,網BID都OK,好過之前紅45,一出炒到四千幾....
回復  siuloonghar

我果兩隻好ok, 一黑一白,未見太多師兄post話有大問題。我已經將好既body 除晒衫, ...
小志強 發表於 27-7-2013 10:19 AM

哈哈,ching我同你一樣~
用舊body玩
諗住下午一點先去會場,唔知仲有無占士買呢
有無大大知道,今日去會場係米都拎唔到黑23?
有無大大知道,今日去會場係米都拎唔到黑23?
044044a06 發表於 27-7-2013 11:29 AM

我都想問,

本身諗住今朝去,

見佢WEIBO,FB話海關問題,未必有貨,

有好多人問黑23有無貨,佢又唔答,

都費事博,星期一先去算數
個 NATALIE 都無乜“空” 都唔知影來仲乜!
回復 68# lamdog123
x2
又唔講清楚係咩產品唔夠貨。
海關專捉限量商品。
都係星期一放工去,至少人流唔會星期六日咁多人。
隻黑QC得唔得呀??thx~
siuloonghar 發表於 27-7-2013 02:39 AM

我o個隻OK, 我唔係驗屍官, 要求唔係特別高, 面相OK, 手腳冇爛, 活動冇問題我都收貨....
回復  crazysmiles

點先可以做會員?
ngan29 發表於 27-7-2013 06:34 AM

- 買3件PRODUCT就可以做MEMBER
- 白JORDAN 雜誌廣告同FB都有, $1998
如果有人想要白23, pm我,我為做會員入多一隻
我7點幾開始排, 8點幾買完, 大約一個小時啦...都ok

提外話, 本來目的係黑jordan (我有籌), 白jordan都係 ...
crazysmiles 發表於 27-7-2013 01:41 AM

一次買白MJ 同LB 先有分期? 免息?
終於入左mj 今日既lbj 已經賣晒,可以訂左先之後拎或者第二日再黎買過,1點排到2點3左右先做到40人左右,有夠慢:54:
竟然係LBJ冇貨?真係估唔到
頭像被屏蔽