Toysdaily 玩具日報

ENTERBAY排隊情況查詢

尼次黑jordan抵贊!質素超班!兩對鞋超靚
打底褲都印左23,材料亦都回復紅45個尼龍:71:
有冇師兄知道白23底橫用咩料?
竟然係LBJ冇貨?真係估唔到
kobechoi 發表於 27-7-2013 03:49 PM

尼隻咁好賣~~~~~~~~
尼隻咁好賣~~~~~~~~
伏特加 發表於 27-7-2013 06:55 PM

應該係驚kobe 事件再發生,所以lbj生產小d. Jordan 多人需求,所以生產多d都唔怕。不過真係估唔到lbj 都會賣晒,可能我既時代已過...
回復 81# 小志強
師兄貼D鞋相,今次QC真係明顯改善,底讚:71:
如果Lbj實物正既,買尼陪下jordan
回復 82# 伏特加

我都想,因為set post 時,發現kobe 已經全身鬆晒,所以應該退役。但宜家賣晒之餘又未見有師兄出post 講lbj 既整體qc, 所以都係下一水先,反正都係做jordan 既靶啫:34:
一次買白MJ 同LB 先有分期? 免息?
initial 發表於 27-7-2013 03:43 PM

唔係, 你買一隻都可以, 佢冇規定, 只係我見有分期, 咪入3隻product做埋會員 lor
Aiya仲打算聽日去買LBJ...
建議未拎既C兄最好禮拜1,2先好去,因為只係排入場果條隊都排死!
今日中午12點半去排,仲有大把人未收工,都要排粒半鐘!
仲有記得用CASH比$,起碼快半個鐘!!!

另外想買既朋友,可以考慮上Y BID, 25魚真係買得過....
我今日排緊既時候,都有D後悔唔上Y BID,用左30入場+30車$,再排3粒鐘,因為我比CASH已經快左,唔係再耐D
其實排EB既人唔算多,我前面都係40人左右,但唔明點解搞咁耐....

吾好意思,我本身吾好sport(當然都知些 NBA Mj嘅野ge),抽中入左enterbay隻黑23後冧住玩下,點知玩完中左⋯質素好高,我上隻入e記已經係1/4batman⋯仍覺得爭些,但今次玩MJ覺得各方面都真係做得幾好⋯

請問如想入隻最能代表MJ ge 造形應該係紅23定白23,定紅45呢?(點解紅45係限量?)
回復 87# takeshi

小弟建議白23,有現貨,qc 幾好,暫時未有壞報告。而且著aj11 夠經典。
回復  takeshi

小弟建議白23,有現貨,qc 幾好,暫時未有壞報告。而且著aj11 夠經典。
小志強 發表於 27-7-2013 09:13 PM

icic 謝謝..:77:甘紅23同45出處係?
回復  takeshi

小志強 發表於 27-7-2013 09:13 PM

師兄又放白23毒:DD
師兄又放白23毒
iamfinethankuuu 發表於 27-7-2013 09:52 PM

宜家有貨, QC又好, 無謂高追.:75:
icic 謝謝..甘紅23同45出處係?
takeshi 發表於 27-7-2013 09:45 PM

紅23只係作客衫, 著AJ11黑白色. 紅45都係作客, 著紅白黑AJ X, 45係當年JORDAN去左打捧球既NO. , RETURN 返NBA著左大約半季. 之後著返著開既23, 直至退休. 希望幫到你.