Toysdaily 玩具日報

ENTERBAY排隊情況查詢

Visa master 銀聯,無ae,  一條龍,一個人收card, 一個人收cash, 所以耐不耐有員工叫比cash的行上前,比完錢行前取貨,可check齊唔齊件,但有事照舊返門市
eb出名有靚女店長Natalie{:1_221:}
而家去左小食亭攞籌排隊
而家去左小食亭攞籌排隊
taikin0901 發表於 26-7-2013 03:59 PM

:80:唔通 d 人冇得排 HT...所以過晒嚟 EB....仲諗住收工過去....
唔通 d 人冇得排 HT...所以過晒嚟 EB....仲諗住收工過去....
crazysmiles 發表於 26-7-2013 04:09 PM

其實唔太多人,佢個位本身排唔到幾多,係小食亭嗰度都係40人左右
佢話無, 但即時做都無黑23
goalkeeper26_ng 發表於 26-7-2013 02:12 PM

請問ching~是否黑23不計算在想成為vip的購買貨品內呢?
頭像被屏蔽
請問ching~是否黑23不計算在想成為vip的購買貨品內呢?
mwfu95 發表於 26-7-2013 04:22 PM

計,但只計一隻,主要 for 抽中新浪的人用
個個都買mj,查實有冇人買LBJ同拉打1號呢?
如果唔係要買 籃球架, 或入會, 可以不一定排 eb , 我見 福 x (玩具店) 都有得賣, 仲有1/4 rider 添~
我想問一問, 係咪拎黑衫MJ 同買其他野都係排同一條隊??
去排完eb之後既感想,彈先,唔好即場收新會員啦,真係好阻時間架。雖然知你個倉細,見到就黎無貨要拖住,等員工補貨。另外希望新玩家做下功課,問,問,問 ,問,個個都問有冇黑23,可以點買。VIP 雖然預左都要排,但都真係希望效發馬會排隊方式。

要讚既係員工真係有禮貌,我帶唔夠cash,只買一隻黑23,我攞貨時,朋友返到幫拖借比我,我問肥仔哥 可唔可以加隻白23,佢話ok. 雖然有人覺得係為賺錢先咁,但我個人覺得佢可以唔比,所以要讚。另外攞貨時白面哥哥發現個盒有爛,佢又即場換一盒。

所以阿bill ,你d 員工係好野黎,但d 安排就麻麻,希望改善下。
白面哥哥is really nice.

Pay bonus la

BILL
去排完eb之後既感想,彈先,唔好即場收新會員啦,真係好阻時間架。雖然知你個倉細,見到就黎無貨要拖住,等 ...
小志強 發表於 26-7-2013 05:34 PM

唔係可以比 card 咩? 另外, 正常情況下買黑 23 係唔係唔可以同時買白23? 分開隊, 要另外排?

排到你佢問你要乜,cash 果邊成抬單,你要乜講就得,肥哥哥收錢比單你,好快。不過攞貨又要排就冇計。帶card都好煩,好多人又順便做埋vip 登記,所以長時間停滯。

另外再讚今次qc , body 衫褲全部過關收貨,係猫眼石波鞋掉一粒出黎,但小意思,自己搞到。個人而言,今次我果隻黑白23 qc 好好。