Toysdaily 玩具日報

ENTERBAY排隊情況查詢

今朝11點幾到,因我係會員預留左黒23所以有特別隊俾錢,順手幫朋友買兩隻白23都唔駛再排,好快搞掂
請問ching~是否黑23不計算在想成為vip的購買貨品內呢?
mwfu95 發表於 26-7-2013 04:22 PM

點做vip
thanks
排到你佢問你要乜,cash 果邊成抬單,你要乜講就得,肥哥哥收錢比單你,好快。不過攞貨又要排就冇計。 ...
小志強 發表於 26-7-2013 06:07 PM

乜有分cash同card咩?點解我排嗰陣得一條隊嘅
起碼加多三個員工!攞籌條龍加返個品牌排隊牌!兩條龍尾加個員工指示顧客到那裏排隊!今日咁嘅人手!班手足肯定食唔到飯!辛苦哂!

回復 35# taikin0901

攞籌冇分,埋到eb 個度要再等,有個女職員會問有冇vip, 跟住對vip no., 之後會問有冇人比cash. 不過我都等左15分鐘先有人問尼樣野,跟住排快隊,因為好多人比card, 小人比cash。
我擺第一隻黑23爆菠蘿蓋,好彩有係場內自己再check多次貨,即時返去佢都肯換番比我,唔係出咗去再去門市唔知攪多耐
回復  taikin0901

攞籌冇分,埋到eb 個度要再等,有個女職員會問有冇vip, 跟住對vip no., 之後 ...
小志強 發表於 26-7-2013 06:23 PM

我一路排都係得一條隊,去到收銀先問我card定cash
個女仔唔係度,係唔會有人帶你去比cash, eb 明顯人手不足。
回復 40# 小志強

Bill妹係收銀,之前有個姐姐同我對資料,埋到收銀知我比cash就叫個肥哥哥收錢。其實都無乜野,只不過攞貨其實唔駛分多條龍啦,好多人都係攞貨度幫人排埋攪到勁比人插隊
比cash的確係快少少~
但下下幾千邊會帶咁多CASH ! CASH用係無咭簽地方
1/8起七日內可以拿parts到門市換所以d人check貨都好快手
1/8起七日內可以拿parts到門市換所以d人check貨都好快手
toytoyball 發表於 26-7-2013 10:17 PM

頭中SAD係咪剩係帶返個頭去呀?
回復  taikin0901

攞籌冇分,埋到eb 個度要再等,有個女職員會問有冇vip, 跟住對vip no., 之後 ...
小志強 發表於 26-7-2013 06:23 PM

頭先7點度去到 條隊break 開兩三截, 加埋成幾十人, 星期一lunch先去過攞黑Jordan…
我7點幾開始排, 8點幾買完, 大約一個小時啦...都ok

提外話, 本來目的係黑jordan (我有籌), 白jordan都係1516, 唔知入唔入, 就算入埋白jordan都係兩隻, 唔會做member....點知去度佢地個booth, 竟然比我見到 "白jordan", "LBJ" 用獅子銀行信用 card 可以做分期喎....咁就入左黑/白jordan + LBJ (黑jordan比cash, 白jordan & LBJ 就比card做分期12個月), 仲可以做埋member...爽呀:)

p.s. 因為買完差唔多收館(差唔多9:00), 冇太留心, 返到屋企先見到黑jordan個盒其中一個角係撞縐左....其他冇事, 請問咁樣可唔可以叫佢地換盒架...?