Toysdaily 玩具日報

ENTERBAY排隊情況查詢

盒應該換唔到{:1_206:}
我7點幾開始排, 8點幾買完, 大約一個小時啦...都ok

提外話, 本來目的係黑jordan (我有籌), 白jordan都係 ...
crazysmiles 發表於 27-7-2013 01:41 AM

隻黑QC得唔得呀??thx~
好多師兄都話還可以
請問白23 QC ok?對鞋ok?
回復 47# crazysmiles

點先可以做會員?
回復 47# crazysmiles

請問白Jordan幾銭??{:1_210:}
有無師兄知rider有無現貨買?
黑23 quality ok ar.

每個series 第一隻先有QC可言,可以等下個series 先再入。

買後感:
頭雕一如以往一流,只係仲有動感

射波手加入樽手真係好正,Mj 唔洗再呆企

黑色23打底褲,hkk 的設定,details取勝

Aj1 and 13 靚

又送warmup suits
arale 發表於 27-7-2013 08:20 AM

尋日見到有現貨
黑23 quality ok ar.

每個series 第一隻先有QC可言,可以等下個series 先再入。

買後感:
頭雕一如以 ...
oscartsoi 發表於 27-7-2013 09:04 AM

我都係咁話, 下隻我都會等下個SERIES先. 今次打底褲, 又用返靚料.

搞到我想放左隻紅23, KEEP每SERIES的第一隻限定版算.
聽聞好多人都話想現貨黑23,原來好多人唔知要抽或VIP先得
arale 發表於 27-7-2013 08:20 AM

應該有,尋日1630比cash,肥仔哥枱面仲有200-300張單,而且1/4始終小人買d
聽聞好多人都話想現貨黑23,原來好多人唔知要抽或VIP先得
宇宙之王者 發表於 27-7-2013 10:02 AM

They should go Y!
around 2600 have it, 400 can svae your energy and taxi money.

Very tired after pick EB and HT!!{:1_231:}
回復 49# siuloonghar

我果兩隻好ok, 一黑一白,未見太多師兄post話有大問題。我已經將好既body 除晒衫,用之前維修既body換衫粗玩。
想問下今日去有無黑23現貨???

我見佢FB話貨源有問題