Toysdaily 玩具日報

[新品消息] 續報 Evolution 磁石+鐵+膠機械人: 7月27更新p.16: 巴拉達/大馬神/鐵人28FX/Neo三一..

21,492:71: nice joke
oh...my god, looks bad, but i still need to order:57:
基恩要屈腳入~真係笑南死
呢隻六神唯一o既好處就係個頭大返d
同埋線條簡單, 似動畫(算唔算係優點.......)

一大個pass, 唔該{:1_222:}
個價拍得住超合金六神....若要買個舊合金好過喇....{:1_204:}出場!!

我睇左啲 CAD 圖好耐,諗極唔明:
左右手既大 ball joint (合體後腋部及肘部) 點拉出嚟{:1_215:}
除非拆件積木合體(又留低一堆手腳)
只有 CAD 圖連試作模都無就話開賣,仲要14年4月,呢間公司收得皮

唔好俾我估中,呢隻六神好大機會脫期,以咁既 CAD 圖我唔信佢3月前會接夠單生產
我睇左啲 CAD 圖好耐,諗極唔明:
左右手既大 ball joint (合體後腋部及肘部) 點拉出嚟{:1_21 ...
mudwk 發表於 18-1-2014 12:21 PM

請教師兄,係邊可以睇到份CAD圖:handshake:
啲join 位好趕客,不過個標記情景parts 概念不錯。
頭像被屏蔽
基恩要屈腳入~真係笑南死
小雪 發表於 18-1-2014 06:49 AM

我覺得基因係要切肢先入得去,慘~~~
呢厰出d嘢越來越不知所謂,之前有光速電神大春袋,而家又有六神下體射嘢出嚟,個老細諗乜???設計師又腦殘:72:
magnet join = fail
請教師兄,係邊可以睇到份CAD圖
natsumez 發表於 18-1-2014 02:44 PM

Sorry,我寫錯野令師兄誤會。應該係3D render圖,即係宜家官圖果啲:64:

付属品:ゴッドマーズ本体…1、スフィンクス・ラー・シン・ウラヌス・タイタン分離用パーツ…1セット、マーズフラッシュ(剣)…1、ゴッドファイヤー(エフェクト)…1
素材 : ABS、PVC、鉄、磁石
全高 : 約18cm

果然又係拆積木合體...:72:
我見佢地D marketing 策略, 真係似曾相識 ...
kfhrider 發表於 16/1/2014 13:41

Yes, it is the ex-boss of CM's (who made the previous CM's products much worse) :63: