Toysdaily 玩具日報

[新品消息] 續報 Evolution 磁石+鐵+膠機械人: 7月27更新p.16: 巴拉達/大馬神/鐵人28FX/Neo三一..

回復 75# bryankai

一堆手腳隨地放
玩具日報記者 發表於 14-1-2014 12:13 PM

nice.. i know people complaint this band's quality..
but i can play with this a lot!

I will put my 超合金魂 back to box for collect, for memory
玩具日報記者 發表於 14-1-2014 12:13 PM

六神合體后的手肘以磁石ball joint表達(但大腿不見了。。。。。),合體前小機械人本來是有大腿的。。。。。。。日本仔市場很受落這一套嗎????
頭像被屏蔽
我入左隻光速電神,雖然係磁石,但都係會跌。
如果咁既價錢買六神,不如買隻超合金六神啦!!
似“貴“係到~~^^
始終都解決唔到個大脾「只得一條血管連住」的問題....

{:1_206:}
雙手同雙腳果四個神,獨立時似乎成條腿活動不能,出到咁,我寧願買返隻六神合體模型好過。呢間廠d QC都好差吓,分分鐘自己上色都好過佢~
呢間廠出d野奇奇怪怪,得淡笑:38:
呢間廠既玩具我一盒都無買過,諗住有隻六神可買吓啦,點知攪到咁Q樣!!!
【素材】 ABS、PVC、鉄、磁石

所謂既“鐵”系?
【素材】 ABS、PVC、鉄、磁石

所謂既“鐵”系?
Mr.九流 發表於 14-1-2014 07:52 PM

鑼絲 :69:  好似上面師兄所講, 呢間廠出嘅野真係得啖笑。
因為大愛所以一早訂左光速電神,玩過後決定以後都唔會再買呢間廠d野…除非佢技術大大改善:45:
真係麻麻地...合金魂個隻真係正好多...個人睇法..
頭像被屏蔽