Toysdaily 玩具日報

[新品消息] 續報 Evolution 磁石+鐵+膠機械人: 7月27更新p.16: 巴拉達/大馬神/鐵人28FX/Neo三一..

睇完張圖,真係「嘩!」 {:1_236:}

完全覺得好彩以前再版果時平價買左六神的合金魂 :$
我真系情願等合金魂六神的再再再再版都好過啦
呢隻六神合體,可以見到技術嘅大倒退。

算巴啦,唔好再製造垃圾,唔該!!{:1_229:}
俾你睇住黎打都打成咁,真係唔得喎......
有合金六神,呢隻可以{:1_216:}
其實笨大出過既野, 呢間野走去出同送死無分別, 佢唯一既出路就係出d人地未出過既野.......完全繼承以前既CMS........
其實笨大出過既野, 呢間野走去出同送死無分別, 佢唯一既出路就係出d人地未出過既野.......完全繼承以前既CM ...
fatcheong 發表於 15/1/2014 11:25

根本呢間野就係 CM's (中段當 dump 果陣) 嘅老板 (已離開 CM's) 開嘅 :oh:
設計mama地{:1_204:}
睇張相,每隻機械人獨立時d手手腳腳似乎完全活動不能,只能屍站,買嚟做乜?
呢間厰嘅太陽之使者鐵人28已經比較有誠意,因為d銀色全部係電鍍件,連手臂嘅"28"都係電鍍,整體有塗裝,身形亦頗有動畫神髓,反而B記冇電鍍又造得太瘦,所以我買咗呢間厰嘅鐵人28,但说到活動能力,始終都係冇乜。但係之後呢間廠出嘅嘢,冇一隻買得落手,見到好多Ching買咗光速電神中咗招,小弟都係睇完當買咗,而家呢間厰玩六神,睇宣傳圖,已經知道設計比光速電神仲要差,光速電神每隻獨立時,都叫手手腳腳郁到,但睇六神張圖,基因同雙手雙腳四個神,獨立時手手腳腳似乎完全活動不能,真係睇唔到關節有空隙,出到咁,其實同以前d扭蛋冇咩分別,好心呢間厰快d摺埋啦
我真系情願等合金魂六神的再再再再版都好過啦
金魚光1 發表於 15-1-2014 03:01 AM

:71:我情願等合金魂六神的再再版再買多隻都好過啦
因為愛,入左呢間廠既光速電神,無計

玩起上黎3隻野用加埋用粒磁波都跌件,何況5隻?我諗擺個POST都跌件

衰小小講句,呢間廠真係糟遢緊啲玩具,見到啲銀色球體關節已經無晒MOOD

學之前位師兄講句,SR合金重好過佢
出到咁不如唔好出啦:what:
哈哈哈哈....................................簡直就係似BANDAI六神合體的舊模型翻版貨...!!!:x

真係情願買多盒超合金魂好過囉~~~:(