Toysdaily 玩具日報

[新品消息] 續報 Evolution 磁石+鐵+膠機械人: 7月27更新p.16: 巴拉達/大馬神/鐵人28FX/Neo三一..

頭像被屏蔽
:36:
即使 50% OFF 我也不考慮 , 寧願留空間和錢來買其他超合金
mythsgod 發表於 26-1-2014 01:46 PM

C Hing seem very dislike this brande wor:44:
回復 150# bin

good idea wo, i will wait too{:1_214:}
頭像被屏蔽
C Hing seem very dislike this brande wor
bin 發表於 26-1-2014 02:06 PM

各位明知道這間廠d嘢唔掂,加埋價錢貴,誰會喜歡啊。除非,出一些別廠冇出的冷門產品,才會吸引小部份 寧濫莫缺 的人買。(例如,光速電神、紅色沙漠、巴別二世等等)
只是看到那個 BALL JOINT 設計, 連 2X年前的舊超合金設計也不如, 實在看傻了眼 , 還記得那時候 ...
mythsgod 發表於 26-1-2014 06:37 PM

以前2充,5元收利是,160都幾多, 好多超合金聽說不到1鱼.  買不到,真童年遺憾:63:
各位明知道這間廠d嘢唔掂,加埋價錢貴,誰會喜歡啊。除非,出一些別廠冇出的冷門產品,才會 ...
gazza1211 發表於 26-1-2014 07:34 PM

上面師兄說ball joint真好嚇人,我都因為個ball joint先無買隻鐵人28

原來他們在二月中WonderFestival,又有新計劃:

Getter Dragon

萬能俠2號大頭連飛機??紙板還上寫著"Metal Action",新系列??

六神新進展圖?

呢個好似幾膠。。。。。。。

表面上看,好像也OK。。。。。。。

呢d講了那麼久都沒出。。。。。。

大合照

我只對巴拉達有丁點期待。。。。。。。。
隻金鷹號對腳型到呢.....:70:

回復 152# bin

點解?唔計造型,上色,細緻,淨係用料全膠(joint 位用金屬就叫超合金,咪玩啦{:1_204:})這樣已趕客,我唔好砌模型{:1_208:}

好似隻百變龍,好彩超人i肥哥提點,除了joint 位,其餘全是膠,好彩無中伏,同我家中十多年前買模型有什麼分別{:1_196:}

人家二幾三十年已是真真正正超合金,今時今日你全膠宴客,我們不是大倒退,定你當我們是白痴,狗c垃圾都買呀,血汗錢黎架,這間廠決策人,真係要好好諗下,是否一路這樣走下去(摺埋),浪費Licence:42:

如果這樣都買個滿堂紅,其它廠真係超合金咪呻笨,死得,這個世界好公平,真係有心丶誠意,大把人搶住訂,毫無誠意,混水摸魚等等,就算五折我都無興趣:45:
回復  bin

點解?唔計造型,上色,細緻,淨係用料全膠(joint 位用金屬就叫超合金,咪玩啦)這 ...
柴灣20座男孩 發表於 1/3/2014 21:07

Not only that, the QC of painting is ridiculous.

回復 161# genesicgaogaiga

絶對認同,無一可取地方,你們睇下有些上色還一塌塌,粗枝大葉,真係不知所謂:67:

Sam Hui :你咪當我老襯,,,你咪當我老襯,,,{:1_197:}
六神好似可以變形咁?????
回復 163# holam

咁又如何,你覺得佢會好過笨大嗎?I don't think so{:1_233:}
Dynamite Action 好似無標榜話係合金玩具....除左個 ball joint....