Toysdaily 玩具日報

[新品消息] 續報 Evolution 磁石+鐵+膠機械人: 7月27更新p.16: 巴拉達/大馬神/鐵人28FX/Neo三一..

Evolution says: 自我感覺良好
有隻合金魂比你參考,都可以攪成咁,唔執都無用
廠方似乎很滿意其六神之可動度,你們覺得呢。。。。。。官blog在3月4日的新發佈的圖片。。。。。。

...
gazza1211 發表於 5-3-2014 04:59 PM

笨大,,六神,我愛你:love:
將笨大20年前嗰個模型版,再加球型關節有咩分別?
唔好意思,講左粗囗!!!
:45:有病!隨便買盒舊款模型都好過幫親你
六神合體,變左做陰陽電磁俠,不知所謂。
其餘5個機械人對腳郁唔到(基因都好似係.....)....以現今技術都有困難嗎???...仲要賣成千蚊.....過份左D.... ...
我很快 發表於 5-3-2014 06:03 PM

係。5個機械人對腳郁唔到。。。。:53::blame:
Evolution says: 自我感覺良好
genesicgaogaiga 發表於 5-3-2014 07:01 PM

用一兩百塊的成本,賣一兩千塊,只要有小量傻佬落疊,就番本啦!。。。。。。可能就是這樣,社長自我感覺良好。
eddiem249 發表於 5-3-2014 07:32 PM

Bingo!! 我估他們應該是用了以前的模型版來modify做模。。。。。。:DD
另願等再版 甚至唔買 , 都好過買隻咁既 Funny 野 :*
Bingo!! 我估他們應該是用了以前的模型版來modify做模。。。。。。
gazza1211 發表於 6-3-2014 10:59 AM

BANDAI盒模型, 人地30年前的設計, 身体和腳都可以做到完全變型, 呢隻EVOLUTION邊有得比
http://robo.ninpou.jp/sakura/gallery/godmars.htm
eddiem249 發表於 5-3-2014 07:33 PM

agree X 100%!!!真係只不過將笨大20年前盒模型版再加球型關節之嘛......................:79::79::79:
出得越多圖就係越唔掂
可以安心了