Toysdaily 玩具日報

[新品消息] 續報 Evolution 磁石+鐵+膠機械人: 7月27更新p.16: 巴拉達/大馬神/鐵人28FX/Neo三一..

上次奇脆展都見到哥頓,外形唔錯,只係胸口個三角細咗少少。工作人員見我牛咁眼望實,就同我話今年十月出喎!聽住先:x
Evolution Toy最好等D師兄出“事後”報告先,訂貨真係要比勇氣
redfish 發表於 27-7-2015 10:25 AM
WF展品, 重點應該是28FX
GETTER DRAGON改頭再出, 光速電神就換左三件機仔
http://ameblo.jp/digitamin/en ...

仲有哥頓,電腦戰士,貓神~~~點解要係呢間廠出~~~死人B記~~~~:help:
黑色三連敗 發表於 28-7-2015 09:43 PM
仲有哥頓,電腦戰士,貓神~~~點解要係呢間廠出~~~死人B記~~~~

嗰堆嘢入面,只對大馬神有少少興趣。。。多幾間千值這些廠,就有機會激起笨大做嘢啦!
gazza1211 發表於 28-7-2015 09:50 PM
嗰堆嘢入面,只對大馬神有少少興趣。。。多幾間千值這些廠,就有機會激起笨大做嘢啦!

UNIFIVE版應該好玩過呢件, UNIFIVE版算多配件, 盒設計又復古, 以當年玩具來說可動唔算好差, 定價只是12800日圓, 仲平過同年出的GX-04巨靈神, 而且近UNIFIVE末期, 市面出現大量插水貨, 超抵玩.
加上和後來CMS出的逆転王, 三冠王差不多大, 可以一齊企
http://alma.skr.jp/mtblog/archives/2005/11/post_144.html
http://gsr.seesaa.net/article/113640991.html
Unifive 個隻買左返黎都無咩點玩過就賣了(個時好平), 個人覺得佢機械人形態唔係咁好睇(同舊版Takatoku比), 又細左小小(個時CM's未出逆轉王同三冠王), 依家睇返D圖其實應該都幾好玩, 可惜錯過了....{:1_372:}
我心愛既電腦戰士....嗚呀
獨愛大巨神,唔知有幾多成喺合金?定喺全膠:50:
:49:Getter Go點解會系呢間廠出?

訂?等現貨?等師兄們既報告?

:ice:我無麼勇氣訂。。。講真
玩具大亨 發表於 30-7-2015 02:53 PM
獨愛大巨神,唔知有幾多成喺合金?定喺全膠

磁石系列, 只得D波波接位係鐵
Evolution有另一條LINE出合金
想問有朋友買左no.15隻宇宙威龍嘛?係咪包哂no.2既配件的?
銀行旋風,巴拉達,大馬神,哥頓...

全都有興趣..如果合金魂出..

但,呢間廠..唔駛啦唔該
somamo88 發表於 30-7-2015 08:53 PM
銀行旋風,巴拉達,大馬神,哥頓...

全都有興趣..如果合金魂出..

你講既說話好直,不過好鬼arm 聽。
redfish 發表於 28-7-2015 10:23 PM
UNIFIVE版應該好玩過呢件, UNIFIVE版算多配件, 盒設計又復古, 以當年玩具來說可動唔算好差, 定價只是12 ...

謝紅魚兄資料,你唔講,都唔知道呢件比evolution好。
快快 發表於 28-7-2015 10:08 AM
太空小五義飛俠哥頓,大馬神,巴拉達,Neo三一……

冇買cm巴拉達,當年ching都說嚴重腳軟。。。現在呢件唔知有沒有改善,不過,看sample冇乜配件。。。