Toysdaily 玩具日報

[新品消息] 續報 Evolution 磁石+鐵+膠機械人: 7月27更新p.16: 巴拉達/大馬神/鐵人28FX/Neo三一..

太空保衛者隻色好靚,不過呢間廠,唉....
大馬神...
重有人記得佢?  唔係YOUTUBE嘅話早就忘記了.
gazza1211 發表於 31-7-2015 01:52 AM
冇買cm巴拉達,當年ching都說嚴重腳軟。。。現在呢件唔知有沒有改善,不過,看sample冇乜配件。。。

已有CMS隻巴拉達,腳軟程度好嚴重! 離哂罩!若果Evolution 隻巴拉達企得到會再入!

:44:

redfish 發表於 28-7-2015 10:23 PM
UNIFIVE版應該好玩過呢件, UNIFIVE版算多配件, 盒設計又復古, 以當年玩具來說可動唔算好差, 定價只是12 ...

小弟係十年前買,當年$3舊半,但果時屯門樓仲係$千五蚊一尺,賤物鬥窮人
gunbaron 發表於 31-7-2015 12:57 PM
小弟係十年前買,當年$3舊半,但果時屯門樓仲係$千五蚊一尺,賤物鬥窮人

Very NICE!:D

===============================
死啦!有幾隻中喎:x
鐵甲萬能俠二號喺限定版?有冇搞錯啊!:49:
突然殺出高狄安, 不過真係設計得差, 玩著甲合体, 定價仲要貴過BRAVE合金, 死得
http://www.amiami.jp/top/detail/ ... 6&page=top&affid=fc
redfish 發表於 26-9-2015 09:32 PM
突然殺出高狄安, 不過真係設計得差, 玩著甲合体, 定價仲要貴過BRAVE合金, 死得
http://www.amiami.jp/top/ ...

這個高迪安外形不錯。。。可惜其他的spec都唔係我杯茶。。。17cm高、裝着合體。。。。。。。。

反而,對delay到10月的 超人戦隊バラタック 還有一絲期望。。。。。。看看咯。。。。。
糕滴昂頭身比例好特别下
redfish 發表於 26-9-2015 09:32 PM
http://www.amiami.jp/top/ ...

又肥又種,比例好有問題,唔明出來做咩,浪費!!
這家公司的產品,至少目前我不太考慮的。主要是又貴,又不太值那個價格。真不知,ET為何不多注重自家的質感,為何我每次買,每次都會覺得後悔呢?
追風 發表於 27-9-2015 05:16 PM
這家公司的產品,至少目前我不太考慮的。主要是又貴,又不太值那個價格。真不知,ET為何不多注重自家的質感 ...

Kakakaka,
每次好唔想又唔知點解又買左,之後又後悔又盛但系悔恨中又忍唔住買下隻;入手后又e樣果樣後悔下寫出各種唔抵之余又期待下隻出乜野:x

老餅有好多種;上面果個就系我ED《飯煎餅》既品種啦、兄台莫要傷心繼續買!
追風 發表於 27-9-2015 05:16 PM
這家公司的產品,至少目前我不太考慮的。主要是又貴,又不太值那個價格。真不知,ET為何不多注重自家的質感 ...

是咁的.....

一件成本200元既野,生產10件要2000元

之後每件以1000元出售,利潤800元1件,只要有3個傻人買(3件),利潤已有800 X 3 = 2400,已經高於總成本......

所以,就算之後嗰啲賣唔出,都無咩所謂。
gunbaron 發表於 31-7-2015 12:57 PM

我都有入呢隻,都係3百幾,好抵玩。:D