Toysdaily 玩具日報

[新品消息] 續報 Evolution 磁石+鐵+膠機械人: 7月27更新p.16: 巴拉達/大馬神/鐵人28FX/Neo三一..

哇哇哇!!evolution 新Getter 1有版睇啦:

哇哇哇!!非常funny的三一合體連環圖{:1_201:}:

其他Getter圖:(:

單機圖,我的天啊{:1_236:}:

還有很多圖,自己看官網。link:
http://evolution-toy.com/da/12newgetter1.html
同場加映光速電神新sample圖。。。。。。。。。。看完,我只可以說:"好彩,我退了訂。"

三隻單機:(hip位、大小腿的可動角度真的。。。。。。。{:1_201:})

合體后的背脊圖:(之前還以為收納了手臂,原來只是換件:38:)

合體后的前面圖:(這圖應該是腳步最大的可動角度。。。。。:42:)

估計,玩上手時一定會炒蝦拆蟹。。。。。。。不過,如果平平地、只display也勉強可以接受。。。。。
哇哇哇!!evolution 新Getter 1有版睇啦:

哇哇哇!!非常funny的三一合體連環圖:

其 ...
gazza1211 發表於 16-9-2013 10:13 PM
雖然唔係真係變形,但又令我諗起當年合金魂果套舊getter既玩法
頭像被屏蔽
回復  gazza1211

師兄 你竟然可以退訂!!  那間店那麼好服務?
mythsgod 發表於 16-9-2013 10:58 PM

哦,我是在4月底在日本Ami的,後來,5月初發了一個電郵過去,說了一些理由cancel。可能,當時才剛開訂不久,他們接受了退訂。如果現在才退訂,那肯定不一定接受啦。(另外,Ami網是不用先付錢下訂的,所以,就算到時貨到了,要求你credit card過數,你唔要貨而唔過數,他們吹你唔漲,但會ban你account囖。)
光速電神做咩搞成咁呀, 唔係8-9月出貨既咩, 點解仲係灰模:42:
粒痔瘡似乎已經無得醫
隻三一真係好唔得.....核突到無朋友,我想問下呢個系列係唔係全部後面都係珠珠設計,好有「懷舊」味道,仲要成萬円,真係唔該晒,再拍返SR真三一就覺得佢型好多.
頭像被屏蔽
三一這模樣我不行:ice:
感覺上又瀨咗嘢!唉… :42:

以後真係除咗笨大同ht,其他玩具都係等現貨吧!:cool:
Bandai 信得過, 其他都係要FRIENDS級才會去定!!{:1_228:}
呢個年代重出啲咁既做型,仲賣到咁貴,真係聽收檔。
回復 46# gazza1211

同SR合金真三一比,你會買邊個?
頭像被屏蔽