Toysdaily 玩具日報

[Hot Toys] RoboCop: 1/6th scale RoboCop Collectible Figure

梅菲頭一定冇,有就以前都出咗啦,唔會再出第2版,今次係最後一次出robocop,要訂就快訂,貴都要訂,最好訂晒3款,robocop要坐係張椅到先有feel,另外單體就以戰損look對戰209,咁就perfect
冒住生命危險都要訂{:1_224:}
梅菲頭一定冇,有就以前都出咗啦,唔會再出第2版,今次係最後一次出robocop,要訂就快訂,貴都要訂, ...
12jack 發表於 31-5-2013 12:07 PM

閣下係陳浩斌???咁肯定話冇梅菲頭???又憑乜野你話唔會再出第2版???宜家呢個已經係第2版啦:45:
下次 ht 再出就應該呢款.................... 我估 :35:

圖from76

回復  mushroom
師兄終於忍唔住要出手了~
EDMONDLUN 發表於 31-5-2013 11:20 AM

本來想找你vip 幫手呢。

EB都話係金屬外殻,雖然HT依家開訂,但應該EB有大貨玩先
chungyuihing 發表於 31-5-2013 11:49 AM

好似係金屬parts 咋喎
回復 230# mushroom
{:2_320:}{:2_320:}師兄誤會了,我唔係vip.....{:2_309:}{:2_309:}
不過我已經網上登記了...{:2_268:}
師兄誤會了,我唔係vip.....
不過我已經網上登記了 ...
EDMONDLUN 發表於 31-5-2013 12:24 PM

咁有機會就一齊排
回復 228# 夏金城

第2版係指dicast呢個version,理解力太低,我唔係howard,不過我講我嘅觀點,所以我好肯定係唔會有真人頭,我講什麼也好都係我嘅觀點,無須話我是什麼人,咁你又是什麼人去反對呢?
回復 233# mushroom
希望到時見到,可以吹下水~~~{:2_289:}
Put my orders on RoboCop Collectible Figure with Mechanical Chair and ED-209!!! :67:
師兄誤會了,我唔係vip.....
不過我已經網上登記了 ...
EDMONDLUN 發表於 31-5-2013 12:24 PM

SUMIT左先決定吾買:42:,會吾會下次被BLACK LIST抽吾到呢?
Firewalker27 發表於 31-5-2013 11:59 AM

細細個睇Paul Verhoeven d片覺得好攪野
成日都會加d戲中廣告穿插
total recall, Starship Troopers....
回復 237# 天碼
師兄,未試過,真係唔知{:1_215:}
絕對唔會100% sure無第2個ver啦,重好大機會有tim
梅菲頭可能要等全戰損ver.  加枝 Barrett  再加幾樽BB food {:2_297:}
話哂呢個配搭戲肉黎架
不過係fans的話, 呢個clean ver 一定要入啦
即係t2 fans一定會入dx10 + dx13  一樣