Toysdaily 玩具日報

[Hot Toys] RoboCop: 1/6th scale RoboCop Collectible Figure

經典再現    :71:
回復  Eddie82

舊相抽水...... EB應該差唔多出手.....至少呢個頭已經KO
chungyuihing 發表於 31-5-2013 02:09 AM

但係佢仲未有新料。

本來EB我都諗過入........但係估唔到HT出合金咁落本..........

而且HT今次無真人頭,可能係一個好處,因為唔怕走樣,,,,,,,,,,

總之EB若無新料,我只能選HT。

我未入過HT的。只係Robocop fans
cannot tick the achknowlege of the terms and conditions.....seem they are updating something.
I still remember my old modified 93R airsoft gun !!!!!  Everyone want to be RoboCop
RRAAYY 發表於 31-5-2013 09:22 AM

希望明日返香港到時唔好要排到落樓下就好了 :42:  知唔知星期六係咪開始VIP 同抽訂嘅一齊排 ?
cannot tick the achknowlege of the terms and conditions.....seem they are updating something.
felixchi 發表於 31-5-2013 10:30 AM

你要將右手面個bar拉到落最底 , 先等如你睇左t&c , 咁你先可以tick度個空格
回復 215# dvddvdhk

:71:
回復 212# mushroom
師兄終於忍唔住要出手了~{:2_262:}{:2_262:}
睇官圖真係好得, 呢隻走唔甩!

等HT消息, 希望抽得中啦~
:45:個戰損頭盔係將原本哥個掹出來再套落去,咁係咪即係有梅菲的face係入面??????而且戰損look隻眼係斜視喎~~咁係咪可動眼????????
個戰損頭盔係將原本哥個掹出來再套落去,咁係咪即係有梅菲的face係入面??????而且戰損look隻眼係斜 ...
弄內洋太 發表於 31-5-2013 11:26 AM

師兄, 應該唔會有梅菲頭啦, 因為佢係下半邊面可以換
如果入面有個上半邊頭咪會有條線係塊面度?所以我估唔會有, 加上有佢都會SHOW出黎
可動眼梗加無可能, 可能佢想簡簡單單
回復 219# 弄內洋太

開頭我都係咁諗,不過我睇睇下無咩可能啦~
佢可以換面咁姐係入面唔可能有樣啦~(好似DX12 BATMAN咁...)
睇黎個頭盔係一舊實既換下咁就算架啦:die:
回復 212# mushroom

EB都話係金屬外殻,雖然HT依家開訂,但應該EB有大貨玩先
回復 210# movie_arms

仲有好多位改哂做CG,了
而家唔出梅非頭,又留一手出第二版!