Toysdaily 玩具日報

[Hot Toys] RoboCop: 1/6th scale RoboCop Collectible Figure

回復  夏金城

第2版係指dicast呢個version,理解力太低,我唔係howard,不過我講我嘅觀點, ...
12jack 發表於 31-5-2013 12:48 PM

我冇反對你,只係好奇點解你講到咁肯定者....原來係個人觀點:67:諗住八下D小道消息咋嘛:36:
回復 229# good886

感覺似特警判官多過robocop:50:
robocop 唔似ironman 或者batman 可以好多version 今似用dicast再出多次,應該用舊license出,同埋真人樣好難再批,因為得塊面唔係成個頭,演員應該唔比出,講真我都好想要人樣,但機會好微好微
robocop 唔似ironman 或者batman 可以好多version 今似用dicast再出多次,應該用舊license出,同埋真人樣好 ...
12jack 發表於 31-5-2013 02:26 PM

但係EB有側面相
回復 123# catcat

如果只訂單人,已經係折咗比你,原價$1830。
STAFF話明年第2季, 但預佢DELAY, 當第3季, 即係年半後先有得玩~~~
MAX 發表於 31-5-2013 02:55 AM

痴筋, 做件一比一都唔洗咁耐.......EB 又唔生性,太大隻都應該唔洗諗, QC 又冇咩期望
細細個睇Paul Verhoeven d片覺得好攪野
成日都會加d戲中廣告穿插
total recall, Starship Troopers....
lili 發表於 31-5-2013 01:30 PM

好鍾意佢既拍攝手法~~

以上哩三套都係我嘅至愛~~~:love:
痴筋, 做件一比一都唔洗咁耐.......EB 又唔生性,太大隻都應該唔洗諗, QC 又冇咩期望
mj23 發表於 31-5-2013 03:13 PM

HT佢太多野出, 生產線根本消化唔到.....
好鍾意佢既拍攝手法~~

以上哩三套都係我嘅至愛~~~
MAX 發表於 31-5-2013 03:16 PM

我睇左新版total recall
我也覺再出 (或短期內) 機會不大,今次都係借 Diecast 還魂,再搭豬頭骨椅,番炒209,所以就一野隊曬出呢,又大把空頭支票,再出也會先選Diecast 還魂 Iron Man啦 (好賣好多{:1_203:})
我有訂這一盒,因為個盒唔會太大!
到出年出貨之時...可能HT就會開訂哩兩款.....

回復 252# MAX
一d都唔出奇, 下年上新版robocop, 返出舊版又可以吸金!
MAX 發表於 31-5-2013 03:34 PM

相對於Robocop同ED209,我更加想要Robocop 2號...
此終Robocop今多年黎好多唔同廠都出過玩具,唯獨Robocop 2號真係唔見佢有咩似樣玩具出過...
MAX 發表於 31-5-2013 03:34 PM

HT最鐘意呢招, 舊版都係咁, 一個license用到盡