Toysdaily 玩具日報

[Hot Toys] RoboCop: 1/6th scale RoboCop Collectible Figure

又一童年回憶:)
出到咁,點可唔科水!
電影睇完又睇都覺得好有味道
講大財團,政府破產
當今有幾多科幻片像它那樣正!
好,幫襯一次試下,童年回憶{:1_208:}
回復 181# Eddie82

舊相抽水...... EB應該差唔多出手.....至少呢個頭已經KO
i still cant believe that HT release the Robocop without Murphy head! For real HT should know in the Robocop movie Murphy always show his face, so they should know how important the Murphy head is! Anyways to me this HT Robocop is not a complete one! :42:
回復  Eddie82

舊相抽水...... EB應該差唔多出手.....至少呢個頭已經KO
chungyuihing 發表於 31-5-2013 02:09 AM

如果EB個隻都可以換嘴同戰損就完美~~~
有冇講預定計時出貨, 雖然明知都唔會準時.
回復 201# mj23

2014年3月発売予定
saw this from HT JP website.
有冇講預定計時出貨, 雖然明知都唔會準時.
mj23 發表於 31-5-2013 02:43 AM

STAFF話明年第2季, 但預佢DELAY, 當第3季, 即係年半後先有得玩~~~{:1_237:}
回復  movie_arms
無錯!除特技外,故事同氣氛都係一流,正如我到現在仲認為最好的科幻電影係1977年的星球大 ...
samuellam 發表於 31-5-2013 12:00 AM

睇返 Blu-ray 先真係俾佐治魯卡士吹脹~~~
大佬, 1977年既實物道具同非 CG 場景, 到今時今日用 Blu-ray 高清展現,
可以見倒細緻, 而唔係穿崩或者覺得粗製濫造~
睇返 Blu-ray 先真係俾佐治魯卡士吹脹~~~
大佬, 1977年既實物道具同非 CG 場景, 到今時今日用 Blu-ray 高 ...
movie_arms 發表於 31-5-2013 08:42 AM

沒有數碼修復嗎?
回復 167# 廣闊的宇宙

ROBOCOP 既對白超正, 請問張 CHAIR 有咩聲音呢?
I still remember my old modified 93R airsoft gun !!!!!  Everyone want to be RoboCop
回復  廣闊的宇宙

ROBOCOP 既對白超正, 請問張 CHAIR 有咩聲音呢?
有性格 發表於 31-5-2013 09:13 AM

琴日聽到個職員同位ching講, 得個人有聲出{:1_240:}
明明我唔係訂robocop,無啦啦都要排隊, 躺著也中槍{:1_225:}
回復  廣闊的宇宙

有性格 發表於 31-5-2013 09:13 AM
沒有
…………………………………………
沒有數碼修復嗎?
mushroom 發表於 31-5-2013 08:49 AM

有, 都唔知執過幾多次了, 但仍然有好多位係冇執過既實物模型