Toysdaily 玩具日報

[分享討論] 夢想現實女神,黑寡婦

頭像被屏蔽
你管/watch?v=1C3ieEVppAk
你管/watch?v=2xezNa9-esg

人地呢隻睇落無乜野喎
第二段片條友仲大讚第二隻好過第一隻

可能真係觀點與角度問題.....
我用黑布, 白布, 唔同打燈 / 動作, 隻野都有分別.

http://toysdaily.com/discuz/view ... 6439&highlight=
回復 91# iwillneverlose

都係果句,有好野我會去買
你想排隊快d可以早D去排頭位,又或者等出左買現貨。你自己唔想排隊排就想人唔去排,你要求都幾高喎。
頭像被屏蔽
回復 95# iwillneverlose

唉,無講過話唔鍾意呢間公司,只係覺得佢個版做得好,想佢keep住。
你都買就唔洗多謝你?
都係果句,你排第一條龍幾長都唔關你事,買H記就好多都預左要排,唔好嫌條龍又要去排隊咁犯賤,btw係人都想買果樣野都同官圖一樣啦,唔係我要求高。
我買樣番黎講小小意見就比人話要求高,唔鍾意間公同犯賤,咁我諗唔係IQ嘅問題,係理解能力嘅問題。
如果你硬係都要話我唔鍾意間公司,咁我唯有講,我犯賤咁喺H記買左幾隻好野,仲玩得好開心。
回復  iwillneverlose

唉,無講過話唔鍾意呢間公司,只係覺得佢個版做得好,想佢keep住。
你都買就唔洗 ...
doyanming 發表於 2-6-2013 05:16 PM

其實我懷疑......
樓主你做乜整到black widow個髮型咁o既樣, 成個洋葱咁.......
額線高, 右邊o個執頭髮又飛起晒
你見83樓o個隻set得幾靚~~~~

but如果你覺得set左都唔滿意, 咁無野了
買玩具最緊要開心
唔開心就算啦, 一係你放左佢....
頭像被屏蔽
回復 97# chuboy

都係果句,已放左
明白樓主ge感受,
係靚gei (好似bane..Loki 咁),邊有咁多爭議...
唔似咪唔似 lor ... 有眼睇的,甘都講到7版 :38:
回復 98# iwillneverlose

你唔睇清楚d內容就嚟討論不如你算吧啦。
不過都多謝你嘅意見
人地講到明實物與官圖有出入

咁佢比舊屎你都一樣要0下嘛???{:1_224:}
很多謝樓主讓了widow 給小弟 ,  各人訂或放誰的原因也不同 , 沒有對錯之分 . 的確這次 widow 官圖太完美 .   希望HT 繼續改善QC, 大貨水準不要差太遠
頭像被屏蔽
師兄 , 請問講明就等於點做都得? " 有出入 " 根本就好" 空泛 "即係做成點你地都無得選擇只可接受 , 咁即係比隻 " 12"吹氣膠公仔 "你地都無得炸型都收貸先?師兄 , 我唔係0黎糟既 , 請你地細心諗諗 " 有出入" 其實係咪有" 欺騙 "成份?唔好做0左 " ht 既怪獸雇客 "