Toysdaily 玩具日報

[分享討論] 夢想現實女神,黑寡婦

黑面到黑到PK!!!!!!!!!!HT 正PK
我果一隻未到手,凈睇大大們的開箱文果陣,我心諗:“e?點解同官圖咁唔同ge?”但望多兩眼,真心覺得大貨比官圖靚同更似真人。

到手之後呢個感覺更加強烈。

亦因為我入坑第一隻figure就係Black Widow,我自然由訂貨開始就同身邊人炫耀。未到手果陣個個frd都話我笨實,因為官圖影出黎唔似真人。但到手後我自己影左d相再send翻卑d frd,全部都改口話大貨似。

其實似唔似、靚唔靚真係好主觀,起碼呢一隻Black Widow我好收貨,e+見到呢個post諗起自己收貨果陣如果真係同官圖一模一樣,分分鐘我自己會無e+玩得咁開心添。

我無意挑起罵戰,純粹分享下自己感受。

BTW,o係呢度搭單問下,我想後追一個DX12,請問有無邊間鋪頭比較有信譽介紹下?勞煩PM下我。謝謝。
我就是发觉不一样所以取消订单的。

似唔似scarlett本人真是很主觀,而我個人就覺得似了。
今次個大貨頭係做得更成熟美豔,如果師兄喜歡辦果個頭多d (比較年輕),就會覺得太辣唔喜歡了...不過無可否認頭雕迫真度好高。
師兄可以考慮下GEL下個頭同打光D, 我相信應該好好多:36:
髮型累事!!!!!!!!!

係咪咁差叻,同個版係有分別,不過版係頭雕師手繪的,大貨係移印的,分別一定有.

係咪咁差叻,同個版係有分別,不過版係頭雕師手繪的,大貨係移印的,分別一定有.
頭像被屏蔽
大哥們請你地先攪清楚一件事先 , 我地係睇到個版我先至落訂 , 最後出0黎根本就唔一樣 !!
頭像被屏蔽
坦白講我當然唔滿意 ! 個人覺得"個版"同"大貸"都唔似 , 點解當時我會訂係因為一個字" 靚 " 所以最後撻訂一隻都無要到
回復 83# denver_ckl

但係都唔好移印移到連面形都尖埋
回復 84# iwillneverlose

唉,唔好講到自己好似無要求咁,只係今次變樣得黎係你滿意啫。
不過無要求都好,因為每一個品牌都滿足倒你,大把野玩,正。
其實唔係我要求高,而係d公司對産品嘅要求越來越高,又話自己力求完美,每個程序一絲不苟。公司出得官圖,就係同你講我有呢件野賣,你鍾意就落訂,而公司嘅責任就係盡力將一樣嘅大貨送到客人手上。咁就叫要求高?咁應該係叫基本要求。
個個師兄去訂貨都好似預左大貨定會走樣咁,咁同買大細有咩分別?變樣變到你滿意就你好彩,唔滿意就比人話要求高,要力求完美。到最後就怕比其他人話就唔敢表達不滿,所有人就繼續買大細。公司就聽唔倒外間意見,就繼續訂照收,樣照變。