Toysdaily 玩具日報

[分享討論] 夢想現實女神,黑寡婦

回復 2# lili
都話我係睇左官圖先去訂,如果知大貨係咁就一定唔買:unhappy:
預左比人話,不過你買野貨不對版,你都會有投訴啩?真係講一句都又臭又奶?
其實面相係OK嘅,至少唔算樣衰。

令人覺得差嘅係個頭植髮,識造型,執得個頭髮靚咪成個唔同晒囉。

要插可以插HT不理唔係個個玩下都識打理植髮,淨係識聽部份玩家要求"2.0一定要植髮"呢點會比較合理。
回復 6# DJ.tommy

同意呢隻係好人偶,所以我仲留住。我只係針對‘官圖和實物是兩隻不同的人偶“
回復 5# 月心

我影相技術係唔好,不過我影完睇番實物,都係同我影果張相一樣
面口唔係差,搞得掂D植髪可以差好遠
其實這個問題都發生好多次,不過玩家都要有心理準備大貨通常都比官圖差,始終官圖個頭雕係頭雕師精心製作同由專人上色,工廠流水作業大批生產我估都好難相比,有七八成我都覺得OK,當然有改善或十足十一樣當然更好。
你試吓同你d唔玩12吋既朋友講,呢隻野同個版有咩分別,叫唔叫貨不對版?
再告ht,同法官講點唔對版法,睇吓法官咩反應……
頭雕係人偶主要的神髓, 如果不喜歡的話確實有點失望! :no:
回復 10# mikepanda97

同意,兩個都唔似,不過睇官圖真係令我覺得值得去訂
回復 11# batmanbruce

不過好似無咩人覺得有問題.....
回復 12# toys991

係咪真?!如果你鍾意又唔介意你二手,我無所謂,比倒真係鍾意嘅人我好樂意!
請PM留聯絡,thankS
回復 13# frankiejoyce

係,所以希望大家多多發聲,唔係佢以為個個玩家都覺滿意。就越做越差
回復 14# how_1001

但係我都唔係好明,點解個版可以同實物咁唔同:(
回復 15# 可變戰士

已粗玩。不過希望H記唔好再用張現實唔會有嘅圖嚟引人落訂:oh:
回復 8# 地獄滾球

我真係唔知點整得衰D,不如你教下我。