Toysdaily 玩具日報

[分享討論] 夢想現實女神,黑寡婦

真係咁差咩, 係惡左d 姐, 我一買返嚟就係咁, 頭髮冇set 過
回復 17# catcat

獨立咁睇佢係唔差,我只係針對用官圖引左人落訂但係就比左一隻唔同樣嘅人偶呢一點。
點解樓主隻BW個髮型可以亂成咁
回復  可變戰士

已粗玩。不過希望H記唔好再用張現實唔會有嘅圖嚟引人落訂
doyanming 發表於 28/5/2013 01:41 PM

哩隻我都有買, 我覺得都可以接受, 係凶咗少少, 一係去雞旺x樓買返個2.0頭雕, 我見好多大大都讚, 但都係只供參考咋. {:2_312:}
D植髮真係好考功夫,只係兩三條頭髮亂左都可以影響成個造形。{:2_319:}
唔睇官圖都唔知相差咁遠, 但大貨都可以接受! 但Tony大貨就.....{:2_286:}

回復 22# neo.L

我唔係想為隻黑寡婦追討D咩,發聲係想H記之後有改善,咁就大家開心。
回復 34# 可變戰士
thankS~會去睇下
回復 26# doyanming

樓主可唔可以update 下 e 位ching 有冇同你要:67:
回復 31# 炒飯俠

我無話佢差。好高興你買倒一隻同官圖有出入而你都鍾意嘅人偶,而我更希望H記之後嘅出品會比較接近官圖,因為有好多玩家都係因為官圖質素而決定訂唔訂。
其實官圖因攝影技術丶光源丶角度同器材可以同實物有好大分別,最好就睇過實物樣板滿意後先落訂。
回復 41# mansit

明白。不過開訂果時都睇過個版嘅實物,真係好滿意,同官圖好相近,就去訂左.......
hi, ching . i want buy your widow ok ?, check pm
回復 39# mrbone

暫時無
回復  mansit

明白。不過開訂果時都睇過個版嘅實物,真係好滿意,同官圖好相近,就去訂左.......
doyanming 發表於 28-5-2013 04:19 PM

同ching 1樣, 睇過實物滿意就去訂左,
結果大貨係另1個人, 我即刻放左了!!!! so sad