Toysdaily 玩具日報

[分享討論] 夢想現實女神,黑寡婦

回復 54# andyng

謝分享,我都要練下影相,想影狼人同loki
非常認同! 隻野根本同板係兩個人, 你話更加似真人都冇野講, 而家出到咁真係詐騙  x  100000000000000000
跟本就係貨不對版!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
夢想:

現實:

呢個黑寡婦令我見證左”官圖和實物有所不符”
與”官圖 ...
doyanming 發表於 28-5-2013 05:04 AM
:74:      識時務者為俊傑!  :75:
如果再唔出聲的話, 佢地下次又出到唔知似咩! (為銷費者發聲出一口氣!){:1_213:}
Alice resident evil 已經中招 ,个版正好多 .
其實我唔知點解樓主呢隻真係樣衰左咁多,我自己果隻睇上去好順眼喎,請問樓主你係咪抄起過把頭髮黎呢?同埋你會唔會將部相機隊得太埋影,所以出現在視覺變形既情況呢,我果隻頭髮貼服之餘.相頭都幾OK 架喎....你呢隻影到成個山寨版咁:69:
不過補充返句...的確果個官方圖的確又真係靚好多...只可以話大貨只有官圖既7~8成左右...但獨立咁睇.其實都幾OK .起碼我屋企人一睇就認得出係佢.仲話好鬼似咁...

現貨同官方圖係兩回事 !! 我比較喜歡官方圖個隻 !! 我都認同樓主講法 !!  無計 !!:38:

影相和化化妆却都有好大影响:42:不如大大先去學習影相和化妆{:1_228:}

非官方圖

http://www.toysdaily.com/discuz/viewthread.php?tid=208345&highlight=

:)
Avengers Black Widow really isn't too bad, no offense but your pictures does not do the figure justice. HT has done much worse in the past, DX Indiana Jones, DX T800, DX12 Bruce Wayne comes to mind and as some people mentioned before, the infamous Resident Evil Alice, those are samples of epic failures.
支持樓主發表感受!講出自己意見唔等如唔開心同不滿!

依隻嘢一出就算睇咗專業攝影團隊嘅相,都係從心覺得全完變咗另一個人黎。
回復 67# elliottlai

我想試下將D頭髮整向前,遮遮塊面睇下效果,點知就整亂左。隻野好多人都影得好靚,我影得唔好係事實,你得倒心頭好我鄧你開心,不過都係果句:我只係想講官圖與實物不符呢個問題。
回復 70# 冬暖夏涼小恐龍

我唔係討論影相技巧。不過如果你學過的話就等睇你D大作啦∼
回復 69# dennis128

我都知係有唔同,不過都唔好相差太遠.......