Toysdaily 玩具日報

查看: 19124|回復: 58

[分享討論] 請支持要求HT作出公開交待及道歉行動!!

1.貨期一拖再拖 (扼錢)
2.員工不禮貌對待 (打7佢)
3.貨不對板 (道歉)

否則作出進一步行動圍剿HT, 為銷費者出一口氣!!
頭像被屏蔽
道歉不夠,應該切腹:69::69:
講實話..喺呢度講只算個人發洩
呢D活動已唔係第一次發起了
之前都試個一眾買家集體去信消費者委員會
結果都是沒結果~
呢位兄台都是少買佢地產品算了吧
個人發洩 ????{:1_225:}
年輕人,有時間去六四維園聚會有意義得多啦。
請各位拿出勇氣, 不再啞忍! 作出行動, 團結就是力量! 買野重要受佢氣,究竟講唔講通!{:1_213:}
請各位拿出勇氣, 不再啞忍! 作出行動, 團結就是力量! 買野重要受佢氣,究竟講唔講通!
ccwai640 發表於 27-5-2013 22:16

最講唔通係你仲要買......唔買已經係一切......:67:
又要小又要買 做人做到你咁冇骨氣真係死鬼左去算罷啦
年輕人,有時間去六四維園聚會有意義得多啦。
RRAAYY 發表於 27-5-2013 10:04 PM

人愈大,由親眼看到屠城哭起來,到司徒華時代從未不支持的,但到舊年,李X人主導後,我已心死。
看到這裡有錢玩最 top 玩具的一班人,只識慢罵,好似我最唔曉玩具又最認叻,今時今日投訴最緊要,道理永遠在消費者。{:1_201:}
個人發洩 ????
冬暖夏涼小恐龍 發表於 27-5-2013 10:01 PM

梗係la...基本上唔買咪冇問題發生
何況呢個post一出其他ching..反應同我分別可能不大
I like mark Vii including the head sculpture.  If you hate it so much, you can sell to me and you can pm me your contact to discuss about the price.

By the way, instead of doing this, just stop buying HT and do not complain and rush to preorder at the same time.
都唔明,覺得受氣可以唔買,覺得佢出貨遲可以唔買,覺得店員服務唔好又可以唔買姐,呢d事已經唔係今日先發生,無謂浪費時間做埋d無可能改善的事啦,團結?!有乜用?!六四年年都幾萬人集會,個個去遊行去平反,有用咩?!有生之年都唔會睇得到可以成功平反到六四,除非中國滅國,何況只係呢d你所講雞毛蒜皮的事,同埋我本人覺得ht的問題我自己接受得到,同玩得好開心,如果玩玩具玩到你咁,不玩也擺,我只求開心
講番貨不對版嘅問題
我訂MK.7時明明係冇九十度出掌架嘛
做咩鬼大貨要跟一對俾我丫
貨不對版到多左對上臂同手掌真係好離譜
所以諗諗下我都係支持樓主圍剿HT!!!!!!!
{:1_203:}