Toysdaily 玩具日報

[分享討論] 請支持要求HT作出公開交待及道歉行動!!

回復 28# ccwai640
以我個人的感受而言, 我對 ht 的出品都幾滿意, 訂及取貨時都覺得工作人員尚算有禮, 至於遲出貨, 只要是對貨品有改善的, 我又覺得冇所為喎, 其實我覺得 ht 都有聽玩家的意見吖, 好似改網上登記訂新貨, 遲D又話有隨機派貨等等, 好多嘢都改善緊啦 !
玩玩具啫, 師兄唔駛咁激吓嘩?

訂MK7一早預咗要一年先有貨, 家吓仲早左派, 有咩問題呢!?

員工不禮貌又真係未遇過, 訂貨攞貨換件加加埋埋幾十次, 難道在下時運高?

貨不對辦..... 可能我真係要求低, 個人認為呢隻MK7已屬高水平, 無不滿......

師兄, 如果你有買Jordan, 再加上你嘅要求, 我驚你要上街遊行, 聲討姨咇.
大把野玩,你点解要玩hottoys
"請支持要求HT作出多D好嘢行動":35:
中國人,咪得把口講,有幾多次有行動,有結果?

"請支持要求HT作出多D好嘢行動":35:

買hottoys的Ching門,都係覺得ht有質素(抄家除外)
如今次mark7,真係出得正。
等下又可防呢!

香港人放鬆一下la(真心話)
多謝各位大大回應, 本人只為各位銷費者出聲, 如有不同意請見諒!! 忍得一件小事不出聲, 如果有十件小事呢? 就 ...
ccwai640 發表於 27-5-2013 11:25 PM

其實都明大大對HT嘅不滿,但係可能得POINT 2可以有得講下

1.貨期一拖再拖 (佢的確冇白紙黑字寫明派貨日)
2.員工不禮貌對待 (真係唯有向HT投訴反映 OR 打7佢:p )
3.貨不對板 (依樣佢一句,似吾似見人見至。。。冇得講)

最後都係果句,自已唔訂唔買就得!:71:
如果今次隻MARK VII 都吾收貨。。師兄可以買隻EB 嘅 JORDAN #23玩下,可能會以後吾玩玩具!
1)有拖无欠,虽然不满,尚可接受,
2)国外玩家,不予置评,
3) 货不对版,见人见智,若大货比版好又如何?
得过且过,毕竟系买玩具, 开心而已。。。只要大货唔离谱就可以。。。
頭像被屏蔽
打電話去HT投訴佢地員工啦! 記底個員工名呀!{:2_276:}
其實HT都知tony頭唔係太似,
所以自動波送90度出掌 & 手臂....
等大家吹佢唔漲.....so sad

訂MK7一早預咗要一年先有貨, 家吓仲早左派, 有咩 ...
MilkyGoGo 發表於 28-5-2013 03:29 AM

訂MK7一早預咗要一年先有貨, 家吓仲早左派, 有咩問題呢!?
員工不禮貌又真係未遇過, 訂貨攞貨換件加加埋埋幾十次, 難道在下時運高?
貨不對辦..... 可能我真係要求低, 個人認為呢隻MK7已屬高水平, 無不滿......
師兄, 如果你有買Jordan, 再加上你嘅要求, 我驚你要上街遊行, 聲討姨咇.
可能同版主個樣有有關,好多嘢都是双向的!:DD
訂MK7一早預咗要一年先有貨, 家吓仲早左派, 有咩 ...
冬暖夏涼小恐龍 發表於 30-5-2013 05:49 AM

玩得HT都係有要求, 咁不如玩番孩之寶, 又平又唔怕難!
頭像被屏蔽
回復  ironman3

咁你不如玩孩之寶啦
既然你覺得HT滿足唔到你
iwillneverlose 發表於 30-5-2013 12:33 PM

又關你事! 多事{:2_312:}