Toysdaily 玩具日報

[分享討論] 請支持要求HT作出公開交待及道歉行動!!

多謝各位大大回應, 本人只為各位銷費者出聲, 如有不同意請見諒!!
多謝各位大大回應, 本人只為各位銷費者出聲, 如有不同意請見諒!!
ccwai640 發表於 30-5-2013 01:25 PM

多謝大大為各位銷費者出聲!{:2_254:}
頭像被屏蔽
{:2_312:}{:2_312:}{:2_312:}開下笑姐!
覺得唔好可以唔買+1
唔好買,唔好買,唔好買,唔好買,{:1_218:}
1.貨期一拖再拖 (扼錢)
2.員工不禮貌對待 (打7佢)
3.貨不對板 (道歉)

否則作出進一步行動圍剿HT, 為銷 ...
ccwai640 發表於 27-5-2013 09:51 PM
  :38:  

貧窮說話牙無力,富貴驕人鼻有聲。 {:1_198:}

我想講一下就佢都係因為一直支持HT, 但一次又一次失望同受氣! {:2_329:}
又要小又要買 做人做到你咁冇骨氣真係死鬼左去算罷啦
SaintMC 發表於 2013-5-27 22:28

主人家又切腹? 對家又切腹, 邊位負責斬頭??
頭像被屏蔽
HT, I gave it up after argument with the so called CEO.
just as Howard said, I will enjoy my life without HT
HT, I gave it up after argument with the so called CEO.
just as Howard said, I will enjoy my life  ...
genesicgaogaiga 發表於 1-6-2013 10:23 AM

wow , wut was the argument abt ?
MARK VII係我第一隻IM, 頭雕唔似, 個心都沈一沈. 不過如果兩間公司比較, HT 質數暫時確係好過EB好多, 受氣冇人想, 但唔受氣比件低質數玩具你都一樣衰, EB就係咁, 有禮貌但D野唔得, 我隻JORDAN維修成個月都未返, 仲要唔平... 最後小小建議, 版主所講3樣野, 後追可以搞掂. 好似小弟咁, 覺得玩具出得靚, 價錢OK咪追囉, 我最近入左1989 DX JOKER, 價錢合理, 全新, 又唔洗排, 隻玩具又好玩, 去鋪頭買時老闆四萬咁口.  後追係會貴, 但肯定自己LIKE.
{:1_220:}WAINTING DIECAST MARK XLII{:1_221:}