Toysdaily 玩具日報

查看: 17770|回復: 76

學會感恩吧,講講Hottoys Ironman Mark vii

頭像被屏蔽
但戰損製作真係冇mark 6 甘正wor....... 而且今次上線真的太深太實。
我都覺得肯加返90度掌,真係誠意之作,頭雕現實睇好過相.唔錯了!
感什麼恩?真金白銀比千幾,又要排隊,又要等一年半载,訂貨又無準時出貨,唔係要仲講句多谢呀?

完全同意樓主:78:

不過要感恩又真係好似嚴重左D:(

我地比足錢,等足哂咁多日,收返件岩質素既玩具姐:74:
但戰損製作真係冇mark 6 甘正wor....... 而且今次上線真的太深太實。
kenso23 發表於 25-5-2013 03:00 PM

戰損甲可以因人而議

因為佢整得咁冇損反而仲好,有人可以再落重手d

你睇下出面幾多Neca戰損自改帖:(
好喜歡樓主最後一句,搵Tony做套真實嘅戰甲{:1_214:}
:$ 感恩! Hottoys 係我們香港之光! 我們對父母養我們也沒有如此的感恩. D 特區官員議員閒閒地攞我地十幾萬一個月, 咩都俾唔到我地. 比千幾蚊 Hottoys, 排下隊, 等一年半載就有件玩具玩. 一個字: 抵! (件貨好抵, 定係買的人抵死, 或者抵 Howard 發達, 各位師兄對號入坐得啦)
香港人奴性咁重?真金白銀千幾蚊買隻玩具都同間廠講感恩,真係玩玩具玩上腦!
利申:無訂mark7,覺得真人頭似印度佬,戰甲頭眼太大,完全無哂收藏品既感覺
如果要我感恩??我覺得自己連狗都不如{:2_299:}
唔應該話係感恩,應該話係應份…:45:HT收得我地錢就有責任搞好佢……

部份同意
同樣我也希望hottoys 學會感恩呀 !
Mutual respect btw both HT and collectors are needed.  Collectors should be demanding as we are the one lining up, pay up and wait for 10 months but all the comments and critics have to be reasonable.  Does it really make you feel cooler to be so harsh on some of the comments and ignore all the improvement?  Anyways, I like my MK VII and enjoying my figure.
感恩?大大 你真係……
感恩我又覺唔使 我覺得係交足貨啦:71: