Toysdaily 玩具日報

學會感恩吧,講講Hottoys Ironman Mark vii

感恩用字或者係重咗.
但話要表謝意我覺得都合理.

好多人話畀咗錢有咩好多謝.
我唔知啦~我去食飯個侍仔幫我倒水我都會講THX.

90度掌官方資料擺明無
頭雕上色分明差過大貨
武器展開手臂擺明唔係全隻上,係得細件
胸甲低到落肚臍,腰線又唔靚
呢啲嘢全部開訂前有晒圖出.
HT絕對可以唔改,想要對開炮手?去旺角UA排囉~係咪先?
家下HT做咗改善,感恩真係不必
但讚譽就唔應該吝惜
感恩?明賣明買,感咩恩?
好既地方就讚,唔好既地方就彈,就係甘簡單
今次hot記要:71:,絕對唔係感因:38:
回復 2# kenso23

其實由MARK 4開始上線已經太深太實,不過今次MARK 7 呢個問題更明顯:42:
無飯食免費俾野我食就恩
無飯食俾野我食再收我錢叫生意
如果我羅貨時佢退番訂俾我又俾隻IM7我,我會記得呢個恩一世
做得好係值得讚賞,表揚, 唔係"恩"<----查下字典呢個字點解先
不少大大說東尼太大眼但我個人認為東尼實在係一個大眼佬,ht已經忍手吾做咁大…至於感恩一詞只係用錯&#21867;,說句”收貨”無妨~
感咩恩,真攪笑,唔好俾ht知道我&#21707;&#22021;底線,咁易滿足,下次唔會有進步,佢&#21707;只會加價,質素就唔成正比
感恩……hottoys感恩就差唔多,千幾銀一隻呀大哥,感恩……:38:
即係咁 連網上面都唔可以發表自己意見 咁同大陸有咩分別呢??
即係咁 連網上面都唔可以發表自己意見 咁同大陸有咩分別呢??
graffitihim 發表於 25-5-2013 05:31 PM

大陸係會del post,自己諗下你既比喻有咩問題
笑而不語.........
我都想出下&#22768;, 因為我都頂唔順果個標提: "學會感恩吧".:69:
we pay for this toy,HT should give us good product
it's not about to be thankful,this's what we deserve
請香港政府為ht訂立感恩節公眾假期
"學會感恩吧"???......樓主你寫得出呢句, 你預俾人插啦.........
感恩就有D過份o左, 讚佢出得唔錯就已經夠了.......HT出得好, 可以讚, 不過唔可以話DELAY係可以原諒, DELAY一兩個月我唸都還可以, 但DELAY4~5個月就要鬧啦, 仲感恩? 一係你就係傻, 一係你就係HT的員工.......講完!!!