Toysdaily 玩具日報

學會感恩吧,講講Hottoys Ironman Mark vii

“學會感恩吧” 樓主潛台詞想講咩?
你都係學習下咩叫感恩先發表啦。
出左90手掌就要感恩?
呢樣係IM招牌而HT一直都無做到,而宜家做到就要感恩?
你睇我寫咁多個感恩煩嗎?正如你編發表,90 x6
睇到都煩!
感恩∼係一種由內心心靈上嘅啟發;係心靈上得到嘅慰藉。
樓主可能只要ht 有貨派已經好滿足,心靈上已得到慰藉呢。
消費者付出時間與金錢,去換取應得的商品也需要向生產商感恩?
這樣的話,HT出貨質素差、sad貨多就是應份的了......

其實,樓主是HT的伍毛嗎?
請香港政府為ht訂立感恩節公眾假期
kk6309 發表於 25-5-2013 06:27 PM

睇完笑咗出嚟 !
樓主如果唔改改標題,相信呢條thread 有機會超過10版,或因駡戰而被lock post..

樓主你係咪想講叫Howard感恩,唔好成日玩膠d fans呀?
要感激佢令你逢訂野都排街,要感激佢幾百人買佢野都最多開得兩部收銀機?
與其說人們為插而插,不如說你是打手{:1_224:}
回復 44# kk6309

hahaha....:34:
回復 51# chaplin

在此感謝候活先生…………
感恩?大大 你真係……
lingchung 發表於 2013-5-25 15:36

大大 佢真係好虔誠, 1見親公仔像, 就忍不住跪低感恩 可能慣左心態, 拿住隻7仔都係咁感恩.
{:2_251:}
我就好少少, 望住添加對掌, 只是YEAH左聲. {:2_262:}
樓主你係咪想講叫Howard感恩,唔好成日玩膠d fans呀?
要感激佢令你逢訂野都排街,要感激佢幾百人買佢野都 ...
chaplin 發表於 25-5-2013 06:58 PM

侯活先生真係要感恩,用幾十蚊整個公仔出嚟,就可以有幾百萬訂收;
貨?就因要改良末得,一年半戴後睇心情嚟派,而您D人仲覺得好好;
依D就真係fans對佢嘅恩賜。
我好少回應!不過剛行過,實在忍不住!hottoys今次真係有進步,但係要感恩?未免太誇張!一賣一買!有咩問題???吾通吾使錢???又排隊又要等,而家D玩具已經係大人向,小朋友真係吾係咁多玩得起!
利申:我都係剛落坑,收藏Hottoys兩年左右!
4個字: 本末倒置!
2個字: 反智!
1個字: 「服」!
樓主已潛水, haha
樓主
你有冇買loki 啊
咁你見到loki有冇好似電影果幕咁跪低又感恩ht 出得咁好??