Toysdaily 玩具日報

[分享討論] 孤仔訂重高達集中討論

關閉 [複製鏈接]
頭像被屏蔽
回復 91# xp21

良心,我諗依家有依兩個字只有顽仔同貓姐,價錢吾講,只要你有落訂就点都死隻比你,而吾係退錢就算,買現貨就話知你有無良心,價啱就買,話知你殺人放火
究竟係訂玩具班人變質定人哋間舖變質呀?
自己訂貴咗又鬧
人哋出面平咗又鬧
開訂又鬧
唔開訂又鬧
訂唔到心水價一出即炒又鬧
咁開訂價唔係你心水價又會走去訂?
唔想人哋賺你錢又用8,9魚去訂咁犯賤?
人o地有跳樓貨又唔見你俾啲同情心用正價幫人買!
咁都仲唔叫輸打贏要..........
上晒腦
而家係討論一盒6字頭返貨既玩具,點解收訂收到9字頭出來,就係因為之前炒上過兩仟嗎?正正討論良心問題,而 ...
xp21 發表於 19-5-2013 05:30 PM

6字頭返貨既玩具,點解唔可以收訂收到9字頭甚至賣過仟呢?請問這是什麼邏輯?
6字頭返貨既玩具,點解唔可以收訂收到9字頭甚至賣過仟呢?請問這是什麼邏輯?
hk小文 發表於 19-5-2013 06:39 PM

良心問題:34:

點解平左 ? 睇下日圓跌左幾多 :p
而家係討論一盒6字頭返貨既玩具,點解收訂收到9字頭出來,就係因為之前炒上過兩仟嗎?正正討論良心問題,而 ...

其實我想問,6字頭係咩版???
同埋邊間來貨價6字頭???

哦, 咁賣幾多至算有良心?
係消費者都想買平野,但係講野有纙輯D丫,
開舖頭賺你三份一利潤叫冇良心? 你講出黎都比人笑啦.
回復 98# DIG

無錯,一隻賺你三分一的話,我關門大吉算,打工好x過,最新路透舍消息,7字頭買少見少,我剛剛出完去望過九成都八頭lu,樓主應該gur d 喇掛:x
我想問下亞板大約幾時出  唔該晒
睇到變質真係得啖笑
開鋪唔賺錢
唔通做善堂送玩具俾你玩?
訂貨價錢係你情我原,
訂左之後個價升跌你都要食,
一係就撻訂唔要,
情況就好似買樓花買孖展咁,
咁官網訂果D米仲........
我建議樓上師兄做老細,每隻只准賺十幾廿蚊,唔准賺過百~
唔計死貨,淨係租和燈油火蟉~~睇下佢埃到幾耐:x
回復 103# 玩具人生

咪好似剛剛從良之後開哥D铺咁,幾個月又轉型
Buy and sell, 你情我願。冇乜良唔良心,玩具唔同奶粉,始終不是必需品。啲舖頭有錢賺,我地先有街行。  香港玩玩具而經好幸福,新貨快到,上網買又得,出街買又得。好多大城市,駕車一小時,去到都係睇嗰d大型超市入面嗰幾行玩具。