Toysdaily 玩具日報

[分享討論] 孤仔訂重高達集中討論

關閉 [複製鏈接]
訂得就唔好介意啦,之前地隱夠訂貴,又如何,大把例子,有時玩玩具不要太天真
輸打{:1_225:}贏要{:1_216:}
回復 11# taifung

師兄,你又開返個比人插lo:x
覺得貴味唔好去攞囉,佢三個禮拜後先劈價,到時已經可以食左你筆訂金。:77:
回復 19# 花少爺

題外話:姑仔D貨成座山,佢究竟幾時劈呢,同点劈法呢,吾通我第一次幫襯佢就係買重高達
回復  花少爺

題外話:姑仔D貨成座山,佢究竟幾時劈呢,同点劈法呢,吾通我第一次幫襯佢就係 ...
b855506 發表於 18-5-2013 01:25 AM

佢食左訂客既訂金後,大把空間劈啦:43: 就算成本價出售,食左筆訂金,佢每盒都起碼有一百蚊利潤,贏家始終係姑主:x
回復 21# 花少爺

邊個赢有咩所謂,我剩想平平地買番隻啫,姑仔我等你劈
唔好話比錢落咗訂!口頭叫人留貨冇比錢貴咗我都照買
做生意講信用人就要口齒乜都要着數到盡不如唔好買
心安理得
結論係死傷無數:63:   

出貨當日我見到運輸車落貨 面入滿1002大盒:36:
點解炒價時冇人出post 話點解訂左~ 出面炒~ 唔收我炒價?
x2
呢隻要三魚訂金,相信無人會撻訂!
預訂係會咁架la.開埋呢D post.預左结果係咁,唔好以為會得到人和應同惰,下次唔好la...
錢喺自己手先係大赢家{:1_203:}

事件, 同上次EX一輝一樣.... 自己都中左招~{:1_198:}

好在上星期忍到手無訂重高達~:36:

客唔攞貨, 都唔會平賣~ 就算存貨太多, 佢仲可以用來貨價, 另一渠道賣出, 例如:北上~{:1_232:}

拿拿聲, 早買早享受算了~~:67:
我唔係想起爭拗,只係討論
舊時訂野個價係訂價
但現在訂野已經係炒價