Toysdaily 玩具日報

[新品消息] [Fever Play] 《火鳳燎原》張飛【翼德】12吋活動人偶

作為火鳳Fans
我可以肯定如
張飛大成功
趙雲走不了
殘兵便可期
回復 92# kennethcmk

{:1_208:}師兄講得好啱,呢兩年玩人偶已經無咗之前既衝動,以前做figure無咁工廠,唔會玩到條line謝哂都仲要出,我反而希望我個櫃多d唔同類型既珍藏好過十隻同一樣既嘢。好似玩game咁,質素畫面係重要,但最重要係珍藏性同新意,所以你話我怪都好手,我呢兩年特別買多咗細廠嘢,希望佢地俾多d驚喜我地啦!(作為火鳯迷,佢夠胆出我就夠胆收貨):67:
回復 93# katoki.e

火哥都唔易搞,太靚仔無咩特徵同張遼好似,做火哥學之前師兄話齋真係見真章!
哈哈~~大家都係火鳯迷,其實係港漫迷~~
不過出左好多都令人失望產品,龍虎門個3隻硬膠野唔好提,eb出風雲都失敗~~
中間都有唔少細廠出d試驗型產品,出一隻半隻失敗而回~~:die:
希望今次可以堅持~~
希望可以出多d港漫,龍虎門同神兵:$
C兄,佢地既珍藏版係普通版,如果你指既係限量版好似INSPOINT嗰間仲有得訂
回復 97# edmond555

早幾日,喺信鵝三樓有間”Don't立”代理,仲有得訂:35:
”火鳯”喺”Don't立”出嘅漫畫書嘅呢!!^_^

終於有限量版睇!個場景唔差,有D FEEL
細廠唔會偏愛多D, 特別產品都唔會特別加多D分, 我只睇質量, 和是否跟價錢成正比.
好快,ht要學野了!:$

Fever Play: 咁多個張飛??!!「唔止呂布有替身,俺亦有!」各位FANS就趁呢兩日落到港九銷售點睇下會唔會遇到張三爺既「真身」∼
回復 103# catcat

貓大師兄∼琴日我行過信和見佢地擺咗隻DISPLAY出嚟,實物唔差!
整體上唔錯
不過武器咁嘅樣點殺敵!!!
回復 104# ongong

ching, 信和邊間有實物?
回復 106# gijoe

信和二樓
請問動漫節現場會唔會有現貨買架?{:1_201:}