Toysdaily 玩具日報

[新品消息] [Fever Play] 《火鳳燎原》張飛【翼德】12吋活動人偶

小弟屬火鳳早期fans(因拖太長了,當諗到佢幾時先出姜維,就無買lu,就算想買來睇都無地方擺!),
但成set野睇落又真係好似單薄左D貴左D喎師傅!:67:,唔係諗住D錢咁易賺卦?
支矛&對腳可唔可以整番長o的;{:1_207:}{:1_201:}
回復 1# catcat

點解唔俾埋落妝個樣, 如果唔係點做番徐州守隘口嗰幕?
如果出劉備又有冇人支持呢{:1_203:}
回復  月心

漫畫入面唔見佢有套護肶甲,自己整架?
ongong 發表於 16-5-2013 02:44 PM

上網見第27期單行本封面有,漫畫有無就唔記得啦
:36:啱啱買咗本ACGEX 嚟睇,今期有佢地既訪問喎,擺D POSE又唔係太差喎,擺得出佢個D飲酒串樣,最重要係講咗第二隻真係火哥呀!!!!為咗火哥,死就死啦!食少幾餐!等陣落信和訂限量版!!{:1_196:}
回復 50# simpsons
搶一城, 救十城
型!
回復 50# simpsons

買硬,三國中最喜歡的人物
依隻唔錯,其實火哥有無出過?
依隻唔錯,其實火哥有無出過?
G3X 發表於 17-5-2013 07:27 PM

沒~~~~~~~~~~~~~~
啱啱買咗本ACGEX 嚟睇,今期有佢地既訪問喎,擺D POSE又唔係太差喎,擺得出佢 ...
ongong 發表於 17-5-2013 09:45 AM

呢隻我都幾愛, 不過配件小D, 唔知預訂要幾錢? 火哥之後, 希望會出埋殘兵既張雷同郭昂. 咁就可以出只用一次完美版本{:1_208:}.
我想佢出馬超,一出埸個一幕超型
今日已訂

我都想佢出馬超,但相信機會不大,即使會排隊都有排排
回復 58# starkit456

你係咪講呢幕?超型!自從呂布down咗之後,冇咗個戰神。。希望馬超唔係得舖蠻力,如果好似呂布咁又有腦就勁!
火鳳fans何其多,估唔到咁多師兄有興趣。:$

小弟有位女性朋友係黃宜興書迷會做野的,據說實物(版)很不錯,而且如果第一彈賣得好的話,好大機會會繼續推出。