Toysdaily 玩具日報

[新品消息] [Fever Play] 《火鳳燎原》張飛【翼德】12吋活動人偶

好正! 不過只係出一隻,其他角色又冇………如果出多幾隻,會考慮開line儲…………
dragonken 發表於 16-5-2013 01:25 AM

上次個間一出都無撐,搞到最後隻火哥爛尾!今單死都撐,唔係以後真係無機會儲到成套火鳳{:1_196:}
國外點買呢.....唔想上ebay..
no interest. 最頂唔順個呂布係女人. 我睇到果頁放埋一邊.  一騎當千故事都係不知所謂; 但公仔就. ...
darknight 發表於 15-5-2013 06:08 PM

師兄記錯漫畫吧,火鳳唯一係貂蝉係「男人」。其他全部人性別都無問題
唔知幾時有貨呢?
不過貴左d
如果出呂布就正
回復 16# graffitihim

{:1_203:} 係FACEBOOK個邊揾到地址,好似信和同糖街都有{:1_203:}
呂布絕對係男人 仲要係打極都唔死個隻~~
講番張飛 其實整得幾好 係個價進取左d 同埋 送支畫筆比佢好喎 {:2_286:}
5月接受預訂~~~~~~8月出貨窩~~milk咁講~~~
呂布絕對係男人 仲要係打極都唔死個隻~~
講番張飛 其實整得幾好 係個價進取左d 同埋 送支畫筆比佢好喎 {:2 ...
hkman123hi 發表於 16-5-2013 12:14 PM

張飛好似落妝之後先會畫畫,花面時大多數係打多
馬超正......
回復 39# 月心

漫畫入面唔見佢有套護肶甲,自己整架?
Yeah! ordered in Yxhoo
回復 42# Marscaptain

{:1_201:} WHERE!!??yahoo bid?
剛打去fever play問咗,煙屎點2樓同信和宇x船有得訂.
佢話有兩個版...會有咩唔同?
回復 45# brucehung

問咗∼限量版多咗個長板戰景連地台,多咗陳某親筆號碼証書,硬盒∼最重要多兩舊{:1_203:}