Toysdaily 玩具日報

[新品消息] [Fever Play] 《火鳳燎原》張飛【翼德】12吋活動人偶

{:1_203:} 係咪大部份師兄都係訂限定版呢?個價只係爭兩舊,博佢等日無貨有得炒下∼
呢隻訂就訂硬..希望盡快出戰神啦..敗埋呢條LINE又點話
回復 79# kennethcmk

{:1_203:} 師兄咁豪氣∼型!期待收貨個時個種感動∼ (PS. HT對我嚟講已經無咩驚喜,好老正,好似人人都知梁朝偉識做戲咁∼反而細廠有時有呢隻驚喜俾到我,但亦有可能得個“驚”字,超期待∼)
回復 78# ongong
限定版 揮手..:DD
限定版+1~~
不過好老實,第一隻出張飛真聰明,只要大花面做得靚就一定似~~咁重妝~!!{:1_203:}
第二隻(希望出到)先見真章~~有師兄說是出燎原火~~
不知會否出殘兵??我想玩只用一次{:1_220:}
回復 82# chiman0123

限定版+2 (老細話貨少,一隻攞嚟等升值){:1_197:}
要出齊殘兵三個都幾難,張雷郭昂個D未必多人買,雖然我都好想RECREATE “只用一次”

好似幾得喎...但咁少件呢個價....諗諗先...
等火哥.............
回復 83# ongong

學苯大魂shop有冇得諗下呀~
very gooooood wor!!!!
呢幾天望咗咁多位師兄既評語,忍唔住今日都出手,學師兄話買住等其他角色,唔係又爛尾。

希望仲係頭一水單攞貨,師兄,限量版 too
[quote]希望仲係頭一水單
雖然我冇睇過呢套漫畫,但個角色造型幾有型,聽聞個素體係自家開發,希望多d唔同既公司可以令我地玩家多d選擇。
回復 80# ongong

c兄見笑了:64:..始終火鳳追左咁多年..真心支持..只要佢唔會好似某公司咁delay又delay..8成跟大圖..我都收貨架啦..如果出火哥..希望佢會考慮出齊殘兵{:1_208:}